[Notícies] Butlletí XQP! #17 -febrer 2022

El número 17 del nostre butlletí mensual s’ha centrat més en videojocs, i sobretot en estrenes de nous jocs.

A nivell de creacions independents trobem el peculiar ROJO: A Spanish Horror Experience, el castlevania gore Infernax, i la genial versió demake de Bloodborne.

L’esplèndid Cry of Fear feia 10 anys, amb la publicació d’un vídeo homenatge; i en l’àmbit de creacions més grans, s’alliberava la demo del nou joc de la saga Daymare, així com un dels títols més pertorbadors a dins del terror psicològic, com ho ha sigut Martha is Dead.

També continuem sense cap senyal de vida del rumorejat Resident Evil Outrage, així com altres coses més en este butlletí de febrer del 2022.

Estrenes: ROJO – A Spanish Horror Experience

Fou un dels títols que més va estar difonent-se per les xarxes la setmana que va eixir, fins i tot alguna cadena de TV en va fer ressò de la seua existència.

ROJO: A Spanish Horror Experience és un títol curt de terror que, agafant els elements jugables d’Amnesia i Alien Isolation, ens fica en la situació de recórrer la casa d’un feixista espanyol i eixir-ne vius.

 

Sense notícies de Resident Evil Outrage

A pesar de que fou un dels millors directes de títols per a Nintendo Switch de tots els temps, tampoc es va saber res d’aquella filtració i rumorejat Resident Evil Outrage.

Este títol de la famosa saga de Capcom se pressuposa que serà un exclusiu per a l’hibrida de Nintendo. Tant de bo no haja sigut cancel·lat, i en siga presentat més endavant.

Deixem ací l’enllaç al seguiment que van fer la gent de Nintenhype d’aquell directe de Nintendo, per si us ve de gust vore què es va presentar.

 

Estrenes: Bloodborne PSX

Seguint amb títols del gran portal de videojocs independents itch.io, en va eixir un altre interessant títol.

Bloodborne PSX et farà tornar a desitjar passar-te aquell joc, però esta vegada, baix una estètica exquisidament propera a les consoles de 32 bits.
Si t’agraden els gràfics retro als videojocs, i tot i que no hages jugat a l’original, en gaudiràs moltíssim amb l’experiència jugable.

 

Misteriosa imatge de Jornada homenatge a Lovecraft

 

Estrenes: Martha is Dead

L’estudi italià LKA, qui va oferir un genial títol de terror psicològic històric i realista, torna a la càrrega amb un plantejament similar.

Amb un acabat més professional, Martha is Dead ha sigut definit per diferents anàlisi de webs de videojocs, com un dels títols més desagradables i pertorbadors de tots els temps. El seu realisme i la cruesa de les situacions que ens fa encarar el títol, es basaran en una trama que ens trasllada a la Toscana italiana durant la Segona Guerra Mundial, a on la personalitat d’un personatge s’entrecreua amb la de la seua germana bessona morta.

La cruesa de les situacions mostrades és tal, que quasi censuren les versions de PlayStation. Al final, tot ha quedat amb certes modificacions, i no cap retallada de contingut visual o de la trama.

 

Demo de Daymare 1994: Sandcastle

En un principi sembla que anava a ser una demo temporal, però al final no ha sigut així.

Podeu tastar a Steam la demostració jugable del segon títol de la saga Daymare, una saga que, recordem, va contar amb el vistiplau de la mateixa Capcom.

Per ací hem jugat al títol, i intentarem oferir un Colp d’Ull sobre el que ens ofereix este nou survival horror.

 

Cry of Fear compleix 10 anys

Un dels millors videojocs de supervivència i terror independents de tots els temps fa ja 10 anys.

Esdevenint un projecte col·lectiu d’un xicotet equip, Cry Of Fear fou un títol que ha marcat a moltes generacions de jugadors, alguns, sent este títol la seua primera incursió en els videojocs de terror.

Per a tal fita, un dels seus principals creadors, Andreas Rönnberg, juntament amb l’actor de veu original del protagonista del joc, han elaborat un vídeo homenatge.

Ací us deixem l’anàlisi al joc, així com un enllaç amb tots els continguts a on parlem sobre el seu equip desenvolupador.

[Anàlisi] CRY OF FEAR

👉 https://xequinpasmeblog.wordpress.com/tag/team-psykskallar/

 

 

Estrenes: Infernax

Entre d’altres de les estrenes que varem trobar d’aquest mes de febrer, hi trobem este interessant Infernax.

Plataformes, scroll lateral, moltes armes i objectes, tocs d’RPG, i un estil molt gore, Infernax es presenta com una mena de Castlevania més salvatge.
Atenció a la seua boníssima banda sonora chiptune, amb unes melodies molt ben elaborades i enciseres.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*