[Notícies] Butlletí XQP! -desembre 2021

Com cada mes, oferim un butlletí amb tot allò que hem anat informant o capturant a les nostres xarxes socials.

El butlletí de l’últim mes de l’any 2021 ens va portar coses al The Game Awards anual, a destacar la presentació d’Alan Wake 2. També per aquells volts es va presentar per fi el primer vídeo de Slitterhead, pròxim títol de terror del retorn d’una de les icones del survival horror.

Per la nostra part, al web hi vam publicar un article recollint tot allò que se sap sobre Slitterhead, així com un nou programa del nostre podcast Ràdio XQP!, dedicant un reportatge a la saga Nightmare Creatures.

Entre noves presentacions també hi trobem les primeres imatges del pròxim títol de Gamelight Studio, The Beresford Family, així com el següent capítol d’Horror Tales: The Beggar; de mentre Scorn, per fi, sembla que té data d’eixida definitiva després d’anys d’endarreriments, així com altres coses relatives als videojocs de terror que han hagut aquest mes.

Estrenes: Alien Isolation per a Android i iOS

Després de passar per quasi la totalitat de plataformes existents des de que va eixir, el gran survival horror de Sega arriba als dispositius mòbils.
El temps ha passat, i el maquinari dels nous smartphones han arribat ja a un nivell al qual ja els el és còmode moure videojocs que varen eixir a l’època de PlayStation 3, Xbox 360 i WiiU.

Cal donar les gràcies, una vegada més, a l’estudi Feral Interactive, ja que la versió que hi van traure per a GNU/Linux haurà facilitat la creació d’aquestes versions d’iOS i Android.

 

Recull de novetats del The Game Awards 2021

Amb ocasió de les coses que van tindre lloc i se van presentar en el cada vegada més conegut acte anual The Game Awards, hi vam fer un fil recollint totes aquelles dades interessants sobre videojocs de terror.

 

[Notícia] Primeres dades de Slitterhead, el pròxim projecte de Keiichirō Toyama

Com haveu pogut vore al l’últim tuit del nostre fil sobre el The Game Awards 2021, durant l’acte va tindre lloc la presentació del primer vídeo en moviment d’Slitterhead.

Amb ocasió d’allò, i de les primeres dades concretes sobre el nou joc que el mateix Toyama va donar durant aquells dies, vam publicar una entrada al nostre web a on desgranàvem tot allò que se sap de moment.

[Notícia] Primeres dades de <i>Slitterhead</i>, el pròxim projecte de Keiichirō Toyama

 

Scorn fixa data de llançament per a quest any

Potser és un dels títols que més s’està fent d’esperar, però ja sembla que té data definitiva.
A l’octubre d’aquest any podrem gaudir d’ell, tot i que si es torna a retardar no seria estrany, ja que no seria la primera, ni la segona vegada que el seu llançament s’ajorna, en un projecte que va començar el 2014.

Si no sabeu de què va aquest títol, al nostre web hi vam parlar d’ell fa un parell d’anys en la següent entrada:

[Notícia] Scorn, el videojoc basat en l’univers d’H. R. Giger

 

The Ring arriba a Dead by Daylight

El videojoc en línia asimètric Dead by Daylight aconsegueix engreixant el seu catàleg de llicències de terror en totes les seues vessants, i aquesta vegada ens oferirà la maledicció de l’anell més famós del terror japonès.

 

[Podcast] 6è Ràdio XQP! – Nightmare Creatures

Hem tornat a tardar en traure-lo, però ja el tenim ací. Nou programa del nostre podcast Ràdio XQP! a on oferim un reportatge íntegrament dedicat a tot allò sobre una saga de videojocs que sembla morta, i de la qual se podria haver aprofitat molt bé el concepte original que oferia: Nightmare Creatures.

[Pòdcast] 6è <i>Ràdio XQP!</i> – Nightmare Creatures

 

Primeres imatges del videojoc The Beresford Family

The Beresford Family serà el següent joc que ens oferirà l’estudi valencià Dreamlight Studios.

Després de Fear the Dark Unknown, sembla que l’estudi continuarà en la línia d’oferir un altre títol de terror que, de ben segur està relacionat amb la seua primera obra, fent referència a la casa dels Beresford a on se desenvoluparen els fets del primer joc.

 

Primer vídeo d’Horror Tales: The Beggar

Després del genial Horror Tales: The Wine, en Carlos Coronado va mostrar un vídeo d’un minut a on podem vore com serà el seu nou títol de la trilogia Horror Tales.

A simple vista, sembla que The Beggar aprofitarà molt de tot allò que hi havia a The Wine. A banda del vídeo, només se sap que el títol agafarà com a inspiració les obres de Salvador Dalí.

 

 

Des de Xe Quin Pasme! us desitgem un bon any 2022 a tots!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*