[Notícia] Primeres dades de Slitterhead, el pròxim projecte de Keiichirō Toyama

S’ha fet d’esperar, però per fi han sigut publicades les primeres dades sobre el nou videojoc de supervivència i terror de Keiichirō Toyama, un dels pares de Silent Hill, i creador dels genials Forbidden Siren.

Des de que es va començar a parlar de projecte, fins al data de hui, ha passat quasi un any, des d’aquell 24 de desembre de l’any passat 2020, quan Toyama anunciava al món que estava en procés d’un projecte de videojoc de terror.
Com un rellotge, ha complit la seua promesa, i un any després ha mostrat dades concretes sobre el seu projecte, de nom Slitterhead, a una entrevista amb el mitjà IGN Japó.

Allà es preguntat per tot el que es va poder vore al vídeo del joc que es va presentar durant els The Game Awards 2021 (TGA 2021).

La localització del títol es situaria en una ciutat fictícia basada en la Hong Kong dels anys 80-90 i a on (això mig ho podíem intuir per la sintonia instrumental de sintetitzador al final d’aquell vídeo), també sembla que haurà un ambient amb “elements de nostàlgia-retro“.

 

A pesar dels elements d’acció vistos al vídeo, Toyama ha contat que les mecàniques seran les d’una aventura, amb moments d’acció i elements “per a captar a un públic més ample que els fans dels videojocs de terror”.

El més destacable que hi conta a l’entrevista, i esperat per molts d’aquells que varem gaudir dels singulars Forbidden Siren que ell creà, és que prometen introduir un element jugable inèdit a qualsevol altre títol conegut.
Si a Forbidden Siren fou revolucionari l’element de poder “sintonitzar” les ments dels enemics per poder saber la seua posició mirant a través d’allò que estaven observant, ací Toyama introduirà el concepte de no saber quin humà és un monstre o no.

Al vídeo del TGA 2021 sí que varem poder observar exactament com persones normals es transformaven en monstres en qüestió de segons, amb la qual cosa, i segons per aquest element suposadament inèdit, és possible que hi vullguen oferir quelcom paregut al que es veia a la pel·lícula de The Thing. Aquest monstres, de nom noguko, estan basades en una criatura del folklore japonès.

De totes maneres, haurem d’esperar bastant, ja que Slitterhead no té cap data d’eixida exacta, i a la mateixa entrevista s’especifica que allò que varen ensenyar només és una mostra molt primerenca del joc, i que encara no han reunit l’equip suficient, ni tan sols començat el desenvolupament de manera seriosa.

El títol és probable que isca per a PC-Windows 11, PlayStation 5 i Xbox Series, i fins i tot podria arribar a la possible successora de Nintendo Switch, ja que el joc té visos per eixir a meitat o finals del 2023.

Ací deixem el primer vídeo que es va fer públic al TGA 2021 sobre Slitterhead, a on al final també podem vore Akira Yamaoka, altre dels implicats en els primers Silent Hill, també hi serà present a la banda sonora.

🗞 Fonts:
➡️  https://jp.ign.com/slitterhead/56634/news/slitterheadtps

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*