Dawn of Fear premiat Millor joc fet a València al Valencia Indie Summit 2021

L’excepcional situació de la pandèmia global de la COVID no ha aturat a molts festivals i esdeveniments relacionats amb els videojocs, i premiar les diverses creacions que s’hi han fet. Sempre que algun videojoc fet a casa nostra aconsegueix alguna fita, per xicoteta que siga, ací ens fa molt il·lusió fer-nos ressò.

Ha sigut el cas del títol de supervivència i terror, produït entre la ciutat de València i Elx, Dawn of Fear, qui ha rebut el premi a Millor Videojoc fet a València a l’esdeveniment de caràcter internacional i anual Valencia Indie Summit.

Premis Valencia IS Dawn of Fear 01

Per a qui no conega aquest acte anual, només dir que és un dels més importants del territori valencià, quant fa al reconeixement de la creació de videojocs a abast mundial, sense oblidar-se dels del mateix propi territori, enfocat en la creació de videojocs independents.

L’edició d’este any es va realitzar el 6 de març i, degut a les causes excepcionals per la situació del virus de la COVID-19, la gala es va realitzar de manera online, quant normalment té lloc de manera física al centre cultural Las Naves de la ciutat de València.

Enllaç amb tots els premiats de l’edició 2021 del Valencia Indie Summit
➡️ http://valenciaindiesummit.com/awards.html

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*