[Literatura] Exclusiva de la novel·la de terror psicològic de Pepe Navarro (Pepiu)

Majoritàriament parlem de videojocs, però, i com ben bé ja hem tocat tant ací al web com als podcasts, també intentem oferir un poc sobre altres formats a on el gènere de terror se manifesta.
Si a més, es tracta d’obres creades per personalitats de la cultura valenciana actual, o dels territoris de parla comuna, doncs amb més motiu per fer-nos ressò.

Pepe Navarro, més conegut com Pepiu, ens ha fet una exclusiva.

El polifacètic Pepiu, arran de l’entrevista que li va fer la Revista Mirall amb motiu del seu llibre Pot ser de veres i no haver passat mai (Vincle Editorial, 2020), ens va obsequiar amb dades sobre un altre llibre que es troba escrivint.
Arran d’aquell article, li’n vam comentar per Twitter sobre una novel·la de terror psicològic que esmenava ell durant l’entrevista.

Pepiu va accedir amb gust a contar-nos alguna cosa sobre de què tractarà aquesta novel·la de terror psicològic, i sense voler-ho, ací a Xe Quin Pasme! ens fèiem amb l’exclusiva sobre la trama del seu llibre:

“El llibre es diu (de moment) El Mosaico. Parla d’una família mitjanament convencional amb dos fills menuts, 7 i 4 anys, els quals, segons es van fent majors van veient que hi ha coses que els seus pares els han repetit infinitat de vegades com un mantra per a què es convertiren en veritat i, quan descobrixen les falles del discurs, el fill major comença a investigar pel seu conter. La mare té un paper troncal, tot i que no saps mai a qui encobrix. La història va jugant amb el lector i fins al més absolut final no se sap res del que realment ha passat dins d’eixa casa en els 23 últims anys.”

➡️ Entrevista a Revista Mirall: Pepe Navarro (Pepiu): “Volem la cultura dels panxacontents o l’alta cultura valenciana?

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*