Delusion, survival horror indie des d’Alacant

Resident Evil 7 sembla que ha creat precedents, i aquest Delusion potser siga una mostra d’això. Encara en fase de creació, i amb una vista en primera persona, aquest videojoc promet ser un survival horror clàssic que està sent produït a la ciutat d’Alacant.

Ens varem assabentar de l’existència d’aquest joc via els seus creadors que ens van començar a seguir per Twitter. Fa poc varem contactar amb ells per informar-nos i després de donar-li una ullada al material que hi ha, l’assumpte ben bé és mereixia una entrada en este web. Ja sabeu que ací tenim debilitat per aquest gènere d’aventures de terror, i més encara si ens diuen que es tracta d’un survival horror clàssic. Delusion pinta molt bé, ja que, a primera vista, ens recorda a l’estil que tants bons resultats va donar en Resident Evil 7.

Ens dóna la sensació de que la línia que el joc vol portar està més inspirada en aquell joc de Capcom, que en altres títols amb el mateix tipus de vista, com puguen ser Cry Of Fear, o Outlast.

Els seus menús, i l’ambientació a una vella casa rural, ben bé ens han transmès aquestes sensacions, les quals ens han recordat irremeiablement el genial setè capítol de la saga de Capcom.

A la seua nota de premsa poca informació hi ha de moment, però pel que es veu, potser estiguem front a un títol amb un estil més marcat pel terror psicològic que pel gore.

La trama gira al voltant d’un home, Ethan (sí, mateix nom que el protagonista de Resident Evil 7) el qual acaba de perdre a son pare, i es veu molt afectat per això. De tornada a la vella casa de camp a on el pare del protagonista va passar els seus últims anys de vida, descobrirem coses que el protagonista mai hagués imaginat sobre el seu benvolgut pare.

L’estudi indie al darrere del joc, Luminy Studios, està format per dos persones, i que també es troba treballant a Blue Moon: The Lucium Project, una mena d’aventura espacial basada en l’univers dels relats i còmics de ciència ficció de The Black Cube. A Steam podem trobar un videojoc gratuit, Bloodwood Reload, un walking simulator de terror llançat el 2015.

Per acabar només dir que ens trobem amb el que possiblement siga el tercer survival horror d’estil clàssic fet al nostre territori, amb la qual cosa ja, la Comunitat Valenciana no es queda enrere en l’eclosió de indies de terror que sembla estarà havent a la resta de l’estat i a altres països.

El mateix creador també ens ha contat que el joc porta un any de desenvolupament, que es troba al 45% de creació, i que de moment el joc no té cap data aproximada de llançament. Això sí, haurà demo jugable abans de que ixca!

Des d’ací ja només dir que estarem a l’aguait sobre les últimes novetats de Delusion, sobretot a les nostres xarxes socials, i ànims i una salutació ben forta al creador del joc, doncs es va portar molt bé amb nosaltres i ens va donar l’enhorabona pel projecte de Xe Quin Pasme!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*