Resident Evil Mortal Night -Episode 1

D’entre totes les modificacions que es poden jugar i que hi han hagut sobre Resident Evil, ens podem trobar amb aquest Resident Evil Mortal Night, un dels mods fet per fans més famós i descarregat de la xarxa. I la cosa no és per a menys, pel que hem pogut provar.

Per a qui no conega aquest títol, RE Mortal Night (REMN), es tracta d’un mod creat a partir del Resident Evil 2 original d’ordinador en el qual controlarem a Hunk i a Alyssa (de Resident Evil Outbreak). L’argument ens situa a una realitat paral·lela a línia oficial, a on Raccoon City no ha desaparegut, i les forces privades paramilitars de la corporació Umbrella, l’USS, han de trobar a Sherry Birkin, la qual encara es troba perduda per la ciutat. L’objectiu és aconseguir una mostra vàlida del Virus G, ja que la que Hunk va recollir en la aventura oficial del RE2 original The 4th Survivor, sembla que estava corrupta.

REMN mai va estar acabat del tot i, a pesar de que el seu creador va prometre que el finalitzaria oferint una versió definitiva a finals del 2018, sembla que no va poder complir. Com passa amb tants projectes xicotets i/o independents, va decidir prendre-s’ho tot amb calma, degut a motius personals i manca de temps, i recollir i polir el joc capítol a capítol (en té 3) amb el material que ja havia fet.

Així, la setmana passada es va alliberar la primera versió acabada del primer capítol d’este projecte, i el pròxim pas serà crear el pròleg del joc, el qual serà una expansió amb més dificultat de The 4th Survivor!

Els que haveu tastat The 4th Survivor al Resident Evil 2 original, vos haureu adonat que per res era cosa fàcil aquell mini-joc. I esque, l’objectiu de Mortal Night, és com ser una mena de videojoc amb aquest estil… i a sobre tindrà opció de disposició dels objectes de forma aleatòria! Així que ja vos podeu fer una idea: gran corba de dificultat amb molts enemics i morir moltes, moltes, moltes vegades fins a saber-te bé fil per randa cada dificultat que et trobaràs durant la partida.

Com a mod fet sobre l’original RE2 de PC, gràficament el joc es quasi igual, però molt millor en els acabats poligonals. Les textures estan infinitament més treballades i aconseguides, i el poc clipping que existia al RE2 ha sigut esborrat. Gràficament el joc es troba molt polit, i s’ha convertit de facto, en un dels millors mods de Resident Evil 2, a on s’han introduït personatges nous, noves textures, i nous dissenys per als enemics.

Avisem: el joc és força difícil. Si mai t’ha agradat els controls dels primers Resident Evil, aquest mod et serà un infern. En canvi, si ets un megafan de la saga, i t’agraden els desafiaments, amb ell tindràs hores de diversió.

Ací us deixem els enllaços per si voleu provar-lo:

· Pàgina oficial del projecte a moddb:
https://www.moddb.com/mods/resident-evil-mortal-night

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*