Korah apareix a les veus del remake de Resident Evil 2

L’altre dia, i gràcies a Matla i la seua secció Joystick Ací del programa de ràdio Sessió Golfa (À Punt Ràdio), ens vam assabentar que hi ha hagut un valencià bastant famoset al doblatge del remake de Resident Evil 2.

Al programa del dia 13 de febrer d’este any 2019, Matla ens va donar a conèixer que el youtuber i doblador valencià, i que a més també es tertulià i presentador al mateix programa Sessió Golfa, ha participat al doblatge de veus en castellà de Resident Evil 2.

Més conegut com a Korah, Carles Caparrós és un doblador amb un incipient recorregut al doblatge de sèries, cinema, o videojocs.

Ací hem trobat una relació dels seus treballs:

http://www.eldoblaje.com/datos/FichaActorDoblaje.asp?id=44535

Si potser a algú de vosaltres no li sona el seu nom artístic, o el real, segurament que la seua veu l’haureu escoltada sense voler-ho en algun vídeo d’estos de conya de Youtube, o que us passen pel Whatsapp.

Segur que este de l’any passat que va fer per a Netflix, l’haureu vist.

Centrant-nos en Resident Evil 2, sembla que la seua participació no ha agafat cap dels personatges principals del joc. Una llàstima, ja que la seua aportació es limita al xicotet diàleg per ràdio que hi ha al principi del joc, a on dos camioners comenten l’estat d’una estranya dona que s’han trobat durant el seu viatge, i es escoltat pel famós camioner que també feia aparició durant la intro del Resident Evil 2 original de 1998.

-captura amb subs caste

A banda d’esta aparició a Resident Evil 2, Carles Caparrós té més currículum als videojocs i, com podreu veure a la seua fitxa, ha tingut més protagonisme a títols com Fallout 4: Nuka World, Call Of Duty: Infinite Warfare, o com Davos a Assassin’s Creed: Odyssey.

Carles Caparrós

https://www.doblajevideojuegos.es/fichaactor/carles-caparros

Ací us deixem la fitxa completa amb tots els actors de veus espanyols del doblatge del remake de Resident Evil 2.

I ací l’enllaç amb el programa de ràdio. Com sempre, la secció Joystick Ací, comença al voltant d’1 h 40 min. de programa.

13.02.2019 | Ràdio

A la carta Sessió golfa

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/sessio-golfa/12-02-2019-radio

 

Si algú dels que en segueix coneix a més actors de doblatge valencians que hagen participat en altres videojocs de terror, preguem ens ho facen saber, per actualitzar dades. Ací este tipus de friquisme és benvingut ;).

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*