[Notícia] Grans anuncis sobre Daymare: 1998

Per fi ha arribat el dia!! La setmana passada la gent d’Invader Studios per fi varen presentar novetats i dates sobre el seu esperat survival horror Daymare: 1998. I també s’han anunciat altres sorpreses que ningú esperava…

Per qui no sàpiga de quin joc estem parlant, només dir que hem fet un seguiment important tant ací al blog, com amb més força i assiduïtat a les nostres xarxes socials, per raons obvies.

I esque Daymare:1998 no és qualsevol altre títol indie més. Això de que siga una creació amb el vistiplau de Capcom, a més de rebre l’ajuda d’un dels dissenyadors dels monstres de Resident Evil CODE: Veronica i Resident Evil 0, ha fet de Daymare: 1998 un survival horror a tindre molt en compte.

Anant per feina. La setmana passada Invader Studios va anunciar l’obertura de la pàgina web oficial del joc, el seu espai a Steam, i una data aproximada d’eixida del joc.

Així, també es varen alliberar nou material del joc, a on es pot constatar la irremeiable influencia de Resident Evil.

Així, tal i com es pot veure a l’espai d’Steam, i a la web, la data d’exida no s’ha concretat, però que oscil·lara durant la segona quinzena del 2019. Degut a les demores que ha tingut el joc, ens pareix una data més que aconsellable, ja que sembla que estan polint el joc de valent, tal i com haveu pogut vore amb la qualitat gràfica a la qual ha arribat el joc.

Però ací no acaba tot, ja que també és va donar a conèixer qui seria definitivament la companyia distribuïdora, i que els hi ajudarà també a acabar el joc: ni més ni menys que els polonesos de Destructive Creations. Per a qui no els sone de res aquest estudi, només dir que es troben rere el títol Ancestors Legacy, però, sobretot van ser molt coneguts per un dels videojocs més bèsties que han eixit mai, com ho fou Hatred, a on controlàvem a un psicòpata assassí que tenia per objectiu exterminar a tota una població.

Per la seva part, Destructive Creations (DC) sembla que també col•laboraran a polir el joc, i de que intentaran deixar un poc del seu segell al títol (sic). De moment, l’únic que ens pot fer pensar això, és la barra de títol que han usat a la pàgina d’Steam, a on agafa uns aires més propers a un títol d’acció, que un videojoc de terror i supervivència.

Doncs sí: la imatge de portada a Steam dóna una imatge com més d’acció, no creieu?

Amb la inclusió de DC en el joc, hi han possibilitats de versió per a Ubuntu i SteamOS, doncs els títols d’este estudi sempre han rebut la seua corresponent versió nativa per als sistemes GNU/Linux. De totes maneres, és només una possibilitat, ja que Microsoft ha ajudat a Invader Studios, i quan Microsoft t’ajuda, no es precisament per a donar-te llibertat de distribució, precissament.

El joc eixirà per a PC Windows, i molt possiblement al mateix temps per a Xbox One i PlayStation 4. També, amb moltes possibilitats i de cara a un futur, Invader Studios ha mostrat simpaties cap a una versió per a Nintendo Switch.

Des de Xe Quin Pasme no podem estar més contents, doncs Daymare està esdevenint un dels survival horror clàssic que més s’està fent d’esperar, amb una producció ja de quasi 3 anys.

Esperem que els resultats paguen la pena. Al menys gràficament, la cosa pinta estupenda.

I a vosaltres? Què vos sembla esta nova participació de Destructive Creations al títol? L’influenciarà massa cap a l’estil del shooter i l’acció?

https://www.daymarethegame.com/

https://store.steampowered.com/app/842100/Daymare_1998/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*