[Notícia] Resident Evil Code: Madman

hqdefault

Portava un temps en producció, però per fi s’ha alliberat el primer trailer “oficial”. Resident Evil Code: Madman és un intent de refer la demo jugable de la primera versió de Resident Evil 4, batejada popularment com a Resident Evil 3.5.

Obscuritat, i una ambientació paranormal va ser la primera orientació de la versió anterior al Resident Evil 4 definitiu, un enfocament que a molts agradava més, que allò final que va resultar ser el quart capítol d’esta famosa saga.

A pesar de que el títol porta com un any de desenvolupament, esta setmana s’ha presentat un teaser oficial per part de ShiguWorks, el modder que està desenvolupant este mod.

Sí, perquè RE Code:Madman està esdevenint un mod de Resident Evil 4, però amb grans modificacions. Sobretot de les càmeres, aspecte a on més s’està possant èmfasi, per a aconseguir aquest efecte de càmera més propera als enemics, i de càmeres més fixes, que seria rescatat amb bons resultats per la mateixa Capcom a Resident Evil Revelations 2.

Al vídeo de dalt, el qual és de l’any passat, podreu observar com pareix que si que s’està aconseguint aquesta línia més tètrica del que podria haver sigut el Resident Evil 4 final.

Hi ha una demo jugable, per si voleu tastar el joc, abans de la seua versió definitiva. Ací us deixem l’enllaç:

https://mega.nz/#!8AQTmLDQ!MYjt-FdL7pv9CVDsiJbXuyImjQGd9_pxKgvX0dnjzyg

Seguirem este modd de ben aprop, tant ací com a les nostres xarxes, doncs fa molt bona pinta.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*