[Notícia] Agony eixirà per fi aquest mes

S’ha fet d’esperar, però per fi ja hi ha data: Agony, un survival horror situat a l’infern, eixirà aquest mes.

El joc ha sigut posposat diverses vegades, fins al punt de que ja molts començaven a mosquejar-se. I no era per a menys, doncs des de la seua campanya de recaptació a Kickstarter al 2016, ja és motiu suficient.

https://www.youtube.com/watch?v=LZ2gV8Yqgpc

De totes maneres, al tractar-se d’un títol d’una companyia independent, també és normal que hagen tardat més.

A banda del parell d’ajornaments que va tindre, l’últim ha sigut especial. L’equip ha estat pulint el joc, però per motius també gens positius, doncs -i ací venen males notícies- les versions de consoles estaran més censurades que la versió de PC-Windows.

La particular recreació de l’infern és d’allò més imaginatiu, en aquest món obscur ple de foc, i a on la carn, els animals, i els arbres semblen barrejar-se estèticament.

I esque Agony inclou moltes escenes de budells, personatges molt sexualitzats, i formes fàl·liques. Tot això s’ha hagut de canviar a PlayStation 4 i Xbox One, doncs de no haver sigut així, el joc hauria tingut la catalogació més dura al sistema de qualificació per edats. Una cosa que no els interessava als creadors, pel tema de vendes.

En fi, com ja heu pogut vore al trailer, Agony eixirà per fi aquest 29 de maig.

Agony promet ser una de les novetats més fresques quant fa als survival horror independents d’aquest any.

La trama gira al voltant d’una ànima que desperta a l’infern, i que ha oblidat la seua vida a la terra. Descobrir el per què el protagonista ha arribat a parar al pitjor lloc de l’infern, serà el fil principal de la història.

Resta dir que l’ambientació, banda sonora, gràfics, i estètica del títol són genials. A més, molts dels seus creadors, han estat treballant a altres títols de grans estudis de videojocs, com CD Project Red, creadora de The Witcher 3: Wild Hunt.

Un títol que fa molt bona pinta, i si ja has pogut tastar tota l’allau de bons jocs de terror que hi han (i els que queden per vindre), no t’has de perdre.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*