[Notícia] Outbreak: The Nightmare Chronicles, altre survival horror clàssic més!!!

Aquest any sembla que serà bo per al survival horror. Ja hi han confirmats sucosos títols com Daymare: 1998, Crying Is Not Enough, GTFO, Metro Exodus… i encara estan per confirmar el remake de Resident Evil 2, i molt possiblement algun títol més.

Doncs si això no fos poc, hem tingut el plaer de descobrir amb molta satisfacció que la cosa no s’ha quedat ací. Buscant informació d’altres títols, ens hem topat amb aquest Outbreak: The New Nightmare.

Dead Drop Studios, la xicoteta companyia independent que ha fet aquest títol, veiem que intenta aportar el seu granet de sorra al món del survival horror.

Pel que se’ns mostra al vídeo, podríem dir que estem front a un clon de Resident Evil. I ens encanta! A primera vista, tot pareix tindre allò que apareixia al genial joc de Capcom: menús interns d’objectes, inventari limitat, combats directes, exploració… Tot sembla molt clàssic!

Pareix que l’aventura es desenvolupa a una mansió. Outbreak: The Nightmare Chronicles no amaga per a res que intenta ser un clon de RE.
El deliciós menú que tant ens agrada als survivalhorrorers. Xapó.
Al menys l’ambientació l’han aconseguida, amb aquests passadissos claustrofòbics.

Per altra banda, les animacions dels personatges pequen de ser poc realistes. Força roines, vaja. De totes maneres, si llegim a la pàgina d’Steam del títol, podrem observar que sembla no estar acabat, i que anirà rebent actualitzacions i més capítols.

Per la resta, el joc fa una pinta genial, i de segur que complirà les expectatives dels fans d’este subgènere de videojocs.

El joc va eixir aquest 2 d’abril per a PC i Xbox One. Ah! i el millor de tot: disponible per a tots els sistemes operatius de PC -no només Windows- com SteamOS, Ubuntu, macOS i GNU/Linux. C’est magnifique!

Ja tenim ganes tastar-lo!

Ací us deixem l’enllaç a la pàgina web dels videojocs d’Outbreak:

http://www.outbreakzone.com/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*