[Notícia] Scorn, el videojoc basat en l’univers d’H. R. Giger

Porta ja temps sabent-se bastant d’aquest projecte, així que no es cosa nova. Però, i com a pàgina web de coses de terror que volem ser, calia que li dedicarem que més que una entrada a aquest sucós títol.

Us imagineu que el dissenyador d’Alien i Species, hagués fet un videojoc? Doncs això mateix és el que serà Scorn.

Com passa moltes voltes, les millors idees venen d’estudis independents. I aquest Scorn és la prova d’això.

Què? Recorda a les naus extraterrestres de la saga Alien, veritat ;)?

Creat amb el motor Unreal 4, aquest títol, que fou presentat al 2014, s’està fent de desitjar. Quatre anys han passat i, per fi, este any 2018 veurà la llum la seua primera part. No se sap exactament per què els seus creadors han decidit dividir el joc en dues parts, però en fi, cap preguntar-se més per què estan tardant tant en traure’l.

La veritat esque se sap molt poc de les mecàniques i estil d’aquest títol però, pel que es diu a la descripció, i si el joc s’enfoca a un ambient terrorífic, potser ens trobem front a un survival horror en primera persona dels bons.

L’objectiu dels seus creadors, era el de fer un videojoc ambientat a un món de malson tret dels millors dibuixos del dissenyador suís Hans Ruedi Giger, el qual ja es va ficar a les nostres pors, gràcies als seus treballs a Alien, Species, o Poltergeist II. Més conegut com H.R. Giger. I sí, ell es el pare d’Alien.

Scorn pareix que serà un survival horror en primera persona. Si el fan bé, este joc podria ser un dels grans títols d’este nou any 2018.

A la web d’Ebb Software, els artífexs de donar vida a Scorn, trobem que al seu títol trobarem una aventura no-lineal en primera persona, puzles, proves d’habilitat, exploració, i recollida d’objectes per descobrir noves habitacions.

Els fans d’H.R. Giger de segur que quedaran embadalits amb Scorn. Explorar a un videojoc els tètrics mons del dissenyador suec, segur que ha sigut el somni de molts dels seus fans.

La trama sembla confusa i misteriosa, ja que el protagonista que controlarem és una nova criatura -una espècie d’humà sense pell- “que desperta a la vida” en aquell món.

I pel que se pot veure als vídeos, visitar aquest obscur, orgànic i terrorífic món, segur que serà una delícia.

Ací us deixem la web oficial per si voleu seguir el projecte:

https://scorn-game.com/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*