Anunciat Resident Evil 7 Gold Edition

El passat dia 5 de setembre es va presentar el trailer del que parèixer ser que serà l’edició definitiva de Resident Evil 7.

Amb l’afegitó de “Gold Edition”, se’ns presentarà per fi l’aventura de Chris Redfield durant els fets que viu Ethan, el protagonista d’este capítol de la saga. Així, la missió del veterà personatge a la saga -recordem que fou el protagonista al primer Resident Evil-, serà la de trobar supervivents i salvar als protagonistes del joc original, juntament amb els seus companys de missió.

Però, allà no acaba tot, i també s’ha presentat una aventura a on jugarem què va passar amb Zoe, després de ser abandonada pel protagonista a la residència dels Baker. Amb ella recorrerem els tenebrosos pantans, i visitarem noves localitzacions i, molt possiblement ens toparem amb nous monstres.

Aquesta Gold Edition arribarà en format físic, el qual contindrà tots els anteriors DLC. Per als que tinguen el joc original, també estarà disponible en descàrrega. Finalment no seran DLC’s gratuïts per als que tinguen la primera versió del joc, i costaran al voltant de 15 o 20 euros, molt possiblement.

Però, i el més important, serà la data d’eixida, que serà per al 12 de desembre d’este mateix any!

Així, este final d’any se presenta carregadet de Resident Evils, doncs al 28 de novembre eixirà Resident Evil Revelations Collection per a Nintendo Switch.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*