[Notícia] Ja és ací 2Dark!!!

Hui 10 de març ja ha eixit a la venda (per fi!) 2Dark, el retorn al gènere d’un dels pares del survival horror, des d’aquell any 1992 amb el seu Alone In The Dark.

Este retorn al gènere dels creadors del primer Alone In The Dark, i pel que hem pogut jugar i vore als vídeos fins ara, serà una experiència nova. L’han definit com stealth and horror ja que l’objectiu principal del joc, serà la de traure amb vida als xiquets que tindran segrestats els diferents psicòpates amb els quals ens tindrem que enfrontar.

Evidentment, també pots passar de salvar als xiquets, però molt segurament això no et deixarà desbloquejar tot els extres o finals del joc.

Frédérick Raynal el creador d’Alone In The Dark va manifestar que no volia continuar la saga, i que, com a bon programador, volia provar i crear altres tipus de videojocs. Veritablement, esdevindre polifacètic et dona una experiència nova que enriqueix la teua capacitat creativa. I això també ha de passar al món dels videojocs com a nou tipus d’art que aconseguirà ser-ho en el futur. Això és exactament el que ell ha fet després d’estar molt de temps creant altres videojocs, tal i com ens explica al primer vídeo del making off que han penjat al seu canal de Youtube.

El sigil serà la nova a aposta d’este joc de terror, però no sempre serà possible si ens enxampen.

Així, ja per fi ha arribat el dia en que podem gaudir del retorn del pare del survival horror al món del terror interactiu, i comprovar plenament el nou tipus d’experiència que ens vol oferir en Frédérick Raynal.

Però, també cal recordar que els creadors del joc no ho han fet tot bé fins a dia d’avui. Pel camí, i molt possiblement per culpa d’imposicions de la distribuïdora, han deixat sense versió als usuaris de Mac, GNU/Linux i SteamOS, tampoc haurà possibilitat d’obtindre versió binaria que necessite d’Steam, i també han ficat un sistema de protecció DRM al joc (sistema el qual inclús et bloqueja que pugues jugar a la versió de Windows si tens Linux o macOS al teu PC/Mac).

Rescatar a tots els xiquets envoltats d’una profunda obscuritat, serà el principal objectiu de l’aventura. Ho passarem d’allò més mal intentant treure’ls fora sense que cap enemic ens escolte o se n’adone de la nostra presència.

Han incomplert les promeses que hi van fer durant la campanya de finançament del joc, i s’han carregat tot l‘indie que se suposava que anava a ser este joc. Un engany per a tots aquells que es van gastar els seus diners al principi de la campanya de recaptació i creació del videojoc, i que van apostar per tot allò que al final no han complert.

D’una manera o una altra, 2Dark ja està entre nosaltres, i és hora de que provem si ha pagat la pena l’espera.

El fil argumental serà molt important al joc. Els diferents psicòpates són autènticament dimonis tractant a les xiquetes i xiquets que tenen segrestats. Molts d’ells, sotmesos a experiments, com poder vore ací.

Donarà por? Serà un bon joc de terror, o passarà com un més sense massa èxit?

Ja ho comprovarem, i vos anirem dient coses per ací per Xe Quin Pasme.

El joc ja és disponible per descarregar per a les 3 plataformes per a les quals ha eixit el joc finalment, PC-Windows, PlayStation 4 i Xbox One.

A gaudir del títol :)!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*