1214, terror amb el teu telèfon mòbil

Si seguiu les nostres xarxes socials, possiblement ja coneixereu 1214. Aquest títol no és un videojoc de terror qualsevol…

I esque, tal i com els seus creadors ens han anat mostrant a través d’un genial vídeo promocional, es tractava del que ha sigut el primer videojoc de terror que interactuava amb el teu telèfon mòbil!!

Fa poc vam poder provar la demo i ens ha encantat com funciona. La idea és totalment genial, molt en la línia d’estes coses noves que et veus als catxarros de Nintendo. Però esta volta no han sigut els japonesos, sinó que 1214 es tracta d’una creació espanyola, concretament, per la companyia indie madrilenya Vyretrux Games.

1214-xequin-01
Així quedarà el nostre mòbil amb l’aplicació per al mòbil. Rebem una quirdada d’un desconegut… despengem??

Què com funciona la cosa? Doncs et fiques a la corresponent botiga de programari amb el teu smartphone amb Android o iOS, et baixes l’aplicació del joc, i després segueixes unes passes fàcils de configuració, i a jugar. L’aplicació ens obrirà com un sistema operatiu d’smartphones, que és el mateix que té el protagonista. Trobareu les instruccions a la mateixa web de a on us podeu baixar la demo.

L’aventura ens posa a la pell d’un jove que ha tingut un accident, i desperta a un hospital. En eixe moment, ens començaran a arribar missatges dels amics del protagonista, preocupats preguntant-nos que com estem i demés. Clar, i els sms t’arriben al teu telèfon mòbil! Fins i tot, podrem escoltar un missatge de veu d’un amic preocupat pel nostre estat. I a on, entre un dels missatges, ens arribarà el d’una estranya xica que ens conta que s’avorreix, i que està ingressada també al mateix hospital, i es troba a l’habitació del costat…

En resumides comptes, el joc interactua amb el teu telèfon intel·ligent per ampliar i fer més real l’experiència terrorífica. Ací us deixem un vídeo d’un youtuber amb la demo, per a que vegeu com funciona.

Com haveu pogut veure, l’aplicació del mòbil és com si fos un sistema operatiu per a mòbils, i des d’allà podràs navegar per diferents menús, tal qual ho fem amb Android, Ubuntu Phone, Windows Phone, o altre S.O. per a telèfons intel·ligents. Això sí, és la versió demo, i tampoc hi té massa profunditat.

Un exemple ràpid de la interacció amb el vostre mòbil, i que a nosaltres ens va agradar molt, va ser quan ens colem pel conducte d’aire, i està tot molt obscur… i et toca activar la funció de llanterna del mòbil per a que el personatge del joc l’activara també!

Poc queda a dir. 1214 ens ha agradat moltíssim. El concepte del joc, i la immersió aconseguida amb la idea, si els seus programadors s’ho treballen bé, pot arribar a ser genial.

1214 va arribar a les semifinals dels Premis Playstation 2016 però, desgraciadament, no van aconseguir guanyar. Així, van perdre l’oportunitat de que el seu joc rebera finançament i de que isquera per a PS4 per una via més directa.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials per a saber les últimes novetats sobre el títol.


Ací teniu la pàgina del joc, i des de a on podreu baixar-vos la demo jugable.

http://1214.vyretrux.com/


 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*