Resident Evil 7 ja està als carrers

re7-ps4-xequin-01

Hui dimarts 24 de gener ja podem trobar als carrers l’esperat capítol número 7 de la saga Resident Evil. Bé, als carrers, o a alguna botiga online, doncs cada volta és més barat comprar per internet.

Amb l’eixida d’este esperat títol, arran de tots els vídeos i material promocional que ens ha estat donant la companyia creadora del videojoc, Capcom, podem intuir que el gènere survival horror torna a la saga que va fer nàixer aquesta etiqueta a dins dels videojocs d’aventures.

resident-evil-7-14
Poques bales, situacions límits a on és millor alforrar munició, alguns puzzles… tot marca que la saga torna a les seues arrels. Ah! i el més important, dona por!

Com ja es ben sabut, el joc apostarà per la perspectiva en primera persona i, sobretot, amb la realitat virtual, que es a on l’experiència serà més immersiva gràcies als corresponents cascs de realitat virtual de PlayStation 4 i Xbox One. La versió de PC, de moment, no incorpora aquesta opció.

L’aventura ens traslladarà a un nou enclavament, a on viurem l’experiència d’una persona que serà segrestada per una peculiar família a una vella casa.

resident-evil-7-imagenes-3
Als més veterans aquesta entrada els hi sonarà bastant…
resident-evil-7-imagenes-portada
Feia temps que no apareixien personatges tan inquietants a la saga. Els Baker ens ho faran passar d’allò realment mal.

¿Que què és el millor de tot? Doncs que pareix que torna el terror! Per les demos que hi ha a les respectives plataformes per a les quals ha eixit el joc, hem pogut viure tot un estil que s’apropa més al concepte de videojoc de terror, i no tant a l’acció, com ho si ho eren Resident Evil 4, 5 i 6.

demo-esidentevil7
Jugant amb realitat virtual, el videojoc guanya entregues d’una forma bestial.
resident-evil-7-biohazard-pc-playstation-4-xbox-one_288951
La trama argumental, com a tot Resident Evil, serà molt atractiva per a tots aquells que els-hi agraden les pel·lícules de terror.
resident-evil-7-video
Obscuritat… la primera persona… la realitat virtual… ¿¡ I SI HI HA ALGÚ A PUNT D’ENXAMPAR-TE AL DARRERE TEU?!!

I bé, ja soles queda que el provem, i que vos oferim alguna ressenya, o detallat anàlisi algun dia.

Als que seguiu el blog ja sabeu com funcionem. Anem al nostre ritme ;).

Nosaltres esperem que este capítol revitalitze la saga de bona forma, i que ens faça passar molta por. Si pot ser, com als primers videojocs.

Gaudiu l’aventura ! … I l’experiència de realitat virtual, evidentment ;)!

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*