Primer vídeo de joc real de Daymare: 1998 i campanya kickstarter per al 2017

La gent d’Invader Games va lliurar ahir el seu primer vídeo de joc de Daymare: 1998, el seu gran primer joc com a companyia independent.

Com es pot observar, pareix que els seus creadors estan complint amb el que van prometre. Veient el vídeo ens ha recordat a uns elements molt propers als últims survival horror. Si que recorda bastant als Resident Evil, i a Dead Space (però sense l’ambientació espacial, evidentment). De fet, si no vau llegir el nostre anterior post sobre este títol, cal recordar que han acomplit amb l’ambientació i l’estètica.

Per als qui no ho sapieu, Daymare 1998 és un títol que es va presentar fa uns mesos, i que vol recollir totes les característiques dels primers survival horror. Ací rau la principal importància d’este títol per a nosaltres, ja que, com els seus propis creadors diuen, el seu títol està orientat a tots aquells fans de Resident Evil decebuts amb el curs que ha tingut aquella saga.

Els primers moments ja ens mostren l'ambientació semblant als antics RE.
Els primers moments ja ens mostren l’ambientació semblant als antics RE.
Ací podem observar a aquest segon personatge, que tindrà la seua aventura en un altre moment de l'aventura principal.
Ací podem observar a aquest segon personatge, que tindrà la seua aventura en un altre moment de l’aventura principal.

Al vídeo es pot observar com sembla que hauran -de moment- dues històries, amb dos personatges diferents. Pel que respecta a la seua línia argumental, també s’observa al vídeo un escrit en el qual pareix que han tancat a gent en alguna residència, i les eixies estan bloquejades per uns monstres als quals soles lis afecta l’aigua… I sí, hauran també apareixen una mena de zombis. Bé, més que zombis, potser pel que s’ha pogut veure, són una mena de gent entrada en un “trànsit”, ja que fins que el personatge no els dispara, no et miren a la cara. Com si estigueren dormint. Això ben bé pot fer referència al mateix títol del joc. La paraula anglesa “daymare” defineix un estat de trànsit al qual la persona no està desperta, i actua com si tinguera al·lucinacions o un malson, en estat de somnambulisme. No se si en valencià o castellà existeix una paraula per definir aquest estat. Se suposa que hauria de ser somnambulisme.

Els "zombis" seran particulars. O això ens sembla a nosaltres, ja que no fixen la seua mirada en el seu enemic fins que no els dispares.
Els “zombis” seran particulars. O això ens sembla a nosaltres, ja que no fixen la mirada en el seu enemic fins que no els dispares. ¿Pateixen “daymare“? ¿Somnàmbuls?

Quan fa a la posada en escena del joc, si que es de veritat que tot té molt eixe toc de pel·lícula i videojoc de finals dels 90. La música té línies molt paregudes als primers Resident Evil. Així, el personatge també comptarà amb ordinador de butxaca que podria servir per controlar el nostre inventari en temps real, doncs quan l’obre s’il·luminen unes característiques al costat baix-dret de la pantalla.  Este element ens ha fet molta gràcia, doncs es tracta d’una PDA, una mena d’ordinadors portatils de finals dels 90, els quals van quedar obsolets, i seran substituïts pels smartphones que tenim tots hui en dia.

El personatge mira l'inventari, el seu estat de salut, i la munició que li queda.
El personatge mira l’inventari, el seu estat de salut, i la munició que li queda.
daymare-1video-xe-quin-05
Un arxiu que ens desvetlla un poc la trama argumental del joc.
daymare-1video-xe-quin-02
L’ambientació típica de l’estat apocalíptic d’un enclavament, l’han aconseguida. Molt survival horror, si senyor.
Una criatura humanoide ens perseguirà sense descans al final del vídeo. Recordem que el disseny dels monstres corre a càrrec de Satoshi Nakai, el qual va dissenyar els monstres de RE 0 i RE CODE: Veronica.
Una criatura humanoide ens perseguirà sense descans al final del vídeo. Recordem que el disseny dels monstres corre a càrrec de Satoshi Nakai, el qual va dissenyar els monstres de RE 0 i RE CODE: Veronica.

I poc més queda per dir. El joc fa una pinta BRUTAL. I ja l’esperem amb moltes ganes! Però, no anem tan ràpid, perquè la cosa podria allargar-se ja que …

Es buscarà finançament amb Kickstarter a principis del 2017

També, entre altres novetats referents a aquest joc, s’ha de dir que els seus creadors han afirmat que engegaran un crowfounding a través de Kickstarter durant el primer trimestre del 2017. Volen buscar un millor finançament per al projecte amb l’ajuda de la gent interessada en el projecte, i poder oferir així un millor resultat. Sobretot, diuen, amb aquells vells fans de la saga Resident Evil que han quedat decebuts amb els últims capítols de la saga.

https://www.youtube.com/watch?v=jZBV7Pp3Oag

Ja ho van deixar caure els seus creadors a l’entrevista que lis va fer KingdomGame.it a la Milano Games Week d’octubre. Sí, nosaltres tampoc entenem l’italià, però pensem que es important vore-li la cara als creadors ;).

El fet de fer-hi un crowfounding podria fer que el joc es retardara un poc en la seua eixida, així que, tocarà esperar. De totes formes fer un crowfounding podria tindre les seues recompenses. Normalment, a les campanyes de recaptació de fons on-line de videojocs es sol oferir algun extra exclusiu si hi col·labores. La gent d’Invader Games podrien oferir-nos la possibilitat d’obtindre una edició física del joc, samarretes, tasses, o DLC’s per al joc. En fi, el que a ells se’ls acudeixe.

El joc molt possiblement isca només per Windows, doncs de moment no s’ha dit absolutament res sobre versions per a consoles o macOS i GNU/Linux.

I en fi, això és tot de moment.

Presteu atenció a les nostres xarxes socials per a estar informats d’este prometedor títol.


Fonts:

http://www.kingdomgame.it/news/11743-daymare-1998-annunciata-la-campagna-fondi-su-kickstarter


 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*