[Notícies] Outlast arriba a GNU/Linux, SteamOS i MacOS

Outlast a mac-linux xequinpasme01

Un altre videojoc de gran qualitat gràfica i de fa poc temps que va eixir a Windows, està disponible des del dimarts d’esta setmana per a GNU/Linux, SteamOS, i Mac-OSX. Com diria el nostre antic rei, i com ja vam explicar fa uns setmanes parlant de Dying Light i Dead Island, ens omple d’orgull i satisfacció el fet que cada vegada isquen més videojocs per a sistemes operatius basats en Linux, com Ubuntu i SteamOS.

Les promeses de Gabe Newell comencen a agafar forma tal i com va prometre el cap visible de Valve Corporation -companyia rere Steam-, de com volia que la seua plataforma es convertira en el mitjà que obriria el món dels videojocs de qualitat als usuaris de Mac i GNU/Linux. Però, sobretot, a aquest últim sistema operatiu, que històricament ha estat impunement marginat en el llançament de grans videojocs.

Els sistemes operatius lliures de GNU/Linux, visiblement més coneguts amb els noms de Debian, Linux Mint, Red Hat, Fedora, i tota la família d’Ubuntus (Ubuntu, Kubuntu, Lubuntu, etc.), tenen ara un gran aliat al seu favor, i la oportunitat per vegada primera en la història, en arribar a convertir-se en una plataforma d’entreteniment per als jugadors. I esque, amb qualsevol SO (Sistema Operatiu) Linux, els perills de que el teu PC puga ser infectat o atacat amb un virus o un troià, són quasi nuls. No existeixen els virus a l’ús i altres grans vulnerabilitat conegudes al món del Windows de Microsoft. El mateix passa amb les màquines Mac, ja que el seu sistema operatiu està construint amb el mateix llenguatge de programació que GNU/Linux, entre altres coses.

Tot això, comporta un major aprofitament dels esforços de la màquina en moure el videojoc, la qual cosa repercuteix en que aquest pot anar més ràpid que corrent amb el mateix maquinari amb un Windows.
Els fets parlen per si mateixos, i per a bona mostra d’això, la trobem en el fet que el shotter de terror Left4Dead 2, corre més ràpid sobre Ubuntu que en Windows.

Amb l’arribada d’Outlast, un survival horror que ha tingut, i continua tenint molt d’èxit, es torna a confirmar esta promesa del cap d’Steam, Gabe Newell.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*