[Notícia] Els creadors de Clock Tower tornen als videojocs de terror amb NightCry

Un dels pares dels primers dos videojocs de la saga Clock Tower torna als videojocs de terror amb un títol què esdevindrà un capítol no oficial de la saga, contant amb la col·laboració d’altres figures conegudes del terror al cinema i l’entreteniment electrònic.

Baix el nom d’un estudi propi creat per alguns extreballadors de Human Entertaintment, i baix el nom de ‘Project Scissors’, es portarà a desenvolupament NightCry, un survival horror concebut per a ser un ‘successor espiritual’ de la saga Clock Tower que ells mateixa varen crear allà pel 1995. Hifumi Kono, pare dels dos primers episodis de la saga, es farà càrrec d’este nou i alternatiu projecte, comptam amb la cooperació de Takashi Shimizu, director japonès conegut per les seues pel·lícules de terror de gran èxit mundial com ho és la famosa saga Ju-On: The Grudge. De fet, per promocionar el videojoc, el director de cinema ha fet un curtmetratge d’imatge real.

A més a més, el joc també compta amb la col·laboració de Masahiro Ito, dissenyador d’algunes de les criatures més famoses als videojocs de Silent Hill, amb el famós Cap de Piràmide, com a icònica creació a dins d’aquella saga.

Així, NightCry entrarà a dins de la línia de creacions independents, i que ha comptat amb una campanya de micromecenatge que ha assolit la xifra de recaptació. Pel que es pot veure en els primers vídeos, l’aparició i ús del punter del ratolí amb el qual es va iniciar la saga, torna a ser protagonista, així com l’existència d’un incansable i imbatible enemic que ens barrarà el pas contínuament.

Les plataformes per a les quals eixirà, a banda de per a ordinadors amb Windows, segons algunes fonts, indiquen que podrien haver versions per a iOS, Android, i PlayStation Vita.

🗞️ Fonts:
➡️ https://www.facebook.com/ProjectScissors/
➡️ http://www.siliconera.com/2014/10/22/hifumi-kono-making-j-horror-game-always-wanted-project-scissors/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*