Resident Evil Revelations 2, ja a la venda

RE Revel 2 xequinpasme 01

El primer capítol de Resident Evil (RE) Revelations 2 ja està disponible, per soles 6 €uros. En ell viurem la primera aventura amb el retorn del personatge Claire Redfield (Resident Evil 2 i Resident Evil CODE: Veronica X), la qual tornarà a veure’s envoltada en una situació pareguda a CODE: Veronica X, al ser segrestada i traslladada a una illa abandonada plena de perills de a on tindrà que escapar. Però, esta volta no estarà a soles, i ens acompanyarà ni més ni menys que una de les filles de Barry Burton, personatge del primer RE, i de RE Gaiden (GameBoy Color).

Evidentment, el joc comptarà amb mode per a 2 jugadors alhora, tal i com porta fent-se des de la cinquena part de la saga, podent jugar així a l’aventura del joc acompanyats d’algú. Una experiència que a jugadors de tot tipus ha agradat, i que des de Xe Quin Pasme, també en donem el vist i plau excel·lent a esta opció.

Així, este joc torna a agafar l’estructura de capítols al igual que ho feia la seua primera part, recordant-nos al format d’una sèrie de TV. El joc constarà de 4 capítols (a 6 €uros el capítol), els quals aniran eixint entre els 25 de febrer i el 17 de març, per a després eixir en format físic BlueRay i DVD per a les plataformes que eixirà. S’espera que la versió que més extres puga contindre, siga la versió de PlayStation Vita, la qual tardarà més en eixir. Però, amb l’era de les descàrregues per Internet, aquestes cosses de versions “noves” o “velles”, ja sabem que han passat a la història. Segons paraules d’un dels seus creadors i actuals pares de la saga RE, pareix ser que amb aquesta línia paral·lela que s’anomena Revelations, serà a on es crearan jocs més propers als orígens de RE, deixant l’acció per als capítols “normals” de la saga. Evidentment, les trames argumentals seran oficials dintre de l’univers dels capítols “normals”, i la nova Revelations. S’engega així, per primera volta en la història de RE, una nova saga diferent però declaradament oficial per part dels seus responsables. Tota una gran notícia per als fans del Survival Horror, doncs això suposa el retorn de Resident Evil al gènere que el va veure nàixer. Ara: fa falta veure si es veritat això que diuen. De totes formes, ja queda molt poc per a saber-ho.

06

RE Revel 2 xequinpasme 03

RE Revel 2 xequinpasme 04

RE Revel 2 xequinpasme 02

A tots aquells que haveu pre-comprat ja el joc, només dir-vos que, el gaudiu molt bé =)! I als que no, vos podeu fer amb el primer capítol, per a prova el joc a veure què tal, per tan sols 6 €uros.


Pàgina oficial del joc a → Steam http://store.steampowered.com/app/287290/


Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*