[Notícia] Resident Evil Distant Memories es reprén!

El projecte independent Resident Evil Distant Memories, el qual va ser cancel·lat farà mig any, pareix que torna a estar en actiu. Segons el facebook del mateix projecte, les últimes actualitzacions apunten a que han contactat amb ells altra gent que s’encarregarà del projecte.

A més a més, s’han contactat amb un dels membres més involucrat en el “modding” de Resident Evil 2, com ho es MartinBiohazard. Este programador independent, ha aconseguit ressucitar les demos de les primeres betes de Resident Evil 2 de forma magistral.

Per a tots aquells que no sàpiguen del projecte Distant Memories, es tractava d’un videojoc independent basat -com es evident- en el món de Resident Evil, el qual ens volia posar en la pell de Rebeca Chambers i Barry Burton, ambdós del primer capítol de la saga. L’argument es centrava en una missió que portaria als dos personatges fins a Alemanya.

A l’última actualització del seu facebook, parlen de que estan preparant una demo jugable. La veritat, i si peguem una ullada al espai oficial a Youtube de la companyia que estava desenvolupant el joc, el projecte tenia ja molts anys invertits (des del 2011), i presentava un aspecte realment notable. Els escenaris pre-renderitzats superaven a moltíssims dels RE originals, i els efectes de so i demès, també presentava un aspecte de joc professional, superant en aspecte inclús a Resident Evil 3: Nemesis. La banda sonora, també s’està fent totalment nova.

Als següents vídeos es pot veure l’evolució del projecte, i de com va anar millorant-se.

Se’ns dubte, es tracta d’una boníssima noticia per a tots aquells nostàlgics de l’estil dels primers RE. Continuarem informant.

Facebook Oficial de Resident Evil Distant Memories:
https://www.facebook.com/redistantmemories?fref=ts

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*