[Notícia] EL RETORN DE BARRY!!! i dates de R.E. Revelations 2

https://www.youtube.com/watch?v=YIy-1f9xp04

Des de fa dos dies Capcom i la prestigiosa revista japonesa de videojocs Famitsu han mostrat noves imatges i informacions sobre el pròxim títol de la saga Resident Evil.

Ens trobem a cares conegudes i desitjades per molts fans, com es la que seria el retorn de Barry Burton a la saga, i es mostren al public alguns dels extres descarregables i dels altres modes de joc que tindrà el títol, tal com es el denominat mode “Raid“, en el qual Wesker i Hunk estaran com a personatges controlables.

barri revel 2 xequinpasme.wordpress monstres revel 2 xequinpasme.wordpress

Quan fa a les dades, i tal com va especificar Capcom amb les primeres informacions, el joc es vendrà per capítols amb forma descarregable, apareixent en unes dades determinades a partir del 18 de febrer de l’any que ve. La versió final en format físic arribarà el 13 de març. Si visiteu la pàgina web oficial del joc, trobareu ben detallat totes les ofertes que ofereix la companyia per a fer-vos amb la versió descarregable amb diferents packs de diferents continguts. Amb este pas, Capcom reforça una vegada més al igual que altres companyies, la normalització de la descàrrega com a mètode per a fer-se amb jocs. Evidentment, la versió final en format físic de joc, n’és la que portarà tots els continguts, més algun extra més que encara no estaria disponible per a les versions de descàrrega (però que amb la eixida de la versió física, de segur que ho posaran disponible per a la gent que té la versió descarregable).

pack fisic xequinpasme.wordpress

Fonts:

http://www.capcom.co.jp/rev2/es/index.html

http://www.eurogamer.es/articles/2014-12-02-fecha-precio-resident-evil-revelations-2

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*