[Notícia] Shadow Of The Eternals podrà reprendre el seu desenvolupament

L’esperada segona part d’un dels millors survival horror de la història sembla que tindrà una altra oportunitat per a reactivar la seua creació.

Shadow Of The Eternals anava a ser la segona part no-oficial d’Eternal Darkness: Sanity’s Requiem, el genial videojoc de terror per a Nintendo GameCube que va portar un aire fresc al gènere amb les seues mecàniques.

Els fets que han acompanyat a l’intent de creació d’aquest joc, donen la sensació que haja sigut maleit des del principi. Ja va patir un abandó en la seua producció gairebé fa un any, degut a la falta de pressupost per part de Silicon Knights (companyia de la saga original), amb una campanya de finançament per internet que no va arribar a la xifra necessària. Per si no fos poc, la mateixa companyia va viure un autèntic infern després de multes milionàries per infracció de drets d’autors i similars. Un fet que quasi va estar a punt de fer-los desaparèixer.
Si la cosa no els podia anar pitjor, un escàndol relacionat amb un dels seus treballadors els va caure al damunt com una maledicció. Semblava que l’univers estava totalment en contra per a que Shadow Of The Eternals mai poguera eixir a la llum.

Contra tot pronòstic, i amb el desig de molts dels que estimem els survival horror amb totes les nostres forces, una notícia en la nit de Tot Sants ens ha retornat l’esperança en aquest joc.

El president i fundador de la mateix Silicon Knights anuncia que ha fundat una nova companyia d’entreteniment: Quantum Entanglement Entertainment Inc, la qual no es dedicarà només a la creació de videojocs.
Segons els mateixos fundadors, serà un projecte que també produirà series de TV i pel·lícules. Tal i com podem veure en l’entrevista que li fan la gent d’IGN a un dels representants de la nova companyia, confirmen que han absorbit el joc Shadow Of the Eternals i que es faran càrrec de que puga eixir a la llum. I no només això, sinó que també insinuen que podrien estar mirant de fer una serie de televisió sobre el mateix joc.

Per a qui no conega el joc Eternal Darkness, molt prompte oferirem una anàlisi d’aquest genial videojoc de terror. Un títol que esdevé obligat a la ludoteca de tot aquell que amant del survival horror.

 

🗞️ Fonts:
➡️ http://www.ign.com/articles/2014/10/31/denis-dyack-announces-new-entertainment-company
➡️ http://www.gamespot.com/articles/eternal-darkness-spiritual-successor-back-in-produ/1100-6423300/

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*