[Notícia] El pare del survival horror modern vos necessita!

Un dels pares del survival horror i dels videojocs de terror moderns, el francès Frédérick Raynal, torna al món dels videojocs de por a través del món indie. 2Dark és el nom del seu projecte, i busca finançament per a portar-lo a terme. Tan sols demana recaptar 30.000 euros, dels quals ja en porten 8791.

Este és el enllaç del web de finançament online
http://es.ulule.com/2dark/

Com podem veure al trailer de més abaix, el joc té un estil indie molt remarcat, però això no serà cap entrebanc per a fer un bon joc de tensió. La major part del joc estaràs a les fosques, i hauràs de portar darrere teu als xiquets que vages salvant. Hauran armes, claus i puzles, i sorolls estranys que es reflectiran en pantalla amb unes ones blaves que, o son enemics, o ben bé podrien ser xiquets que estan fent soroll per a que els salven… la complexitat i l’entreteniment pareix que estan assegurats  compensant així el senzill apartat gràfic.

Nosaltres hem col·laborat gustosament en la campanya de recaptació. Que el pare del primer Alone In The Dark vullga tornar al terror, és quelcom que se l’ha de donar una oportunitat.

Animeu-vos i poseu encara que siguen 10 €, Xe ;)!

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*