[Notícies] Butlletí XQP! -setembre 2021

Al butlletí de setembre recollim, com sempre, les coses que hem anat capturant a les xarxes.

El mes amb el qual acabem l’estiu no ens va portar gaire coses, però sí que, com ja tan ample i infinit és el món dels videojocs, varem saber sobre l’existència d’una remasterització de Shadow Man (PSX, PC, N64; 1999), així com l’anunci d’un altre remaster com és el del genial Alan Wake (Xbox 360; 2010). In Sound Mind, títol que en teoria anava a ser un dels exclusius de PlayStation 5, també va desembarcar, amb el seu estil estètic i creatiu que sembla beure dels clàssics de terror nord-americà, entre d’altres coses.

També varem publicar una entrada al nostre web amb l’anàlisi d’un dels grans indies de les últimes dècades, com ho fou Afraid of Monsters (PC; 2005).
El nostre llistat sobre videojocs de supervivència i terror per a consoles també fou actualitzat i ordenat, arribant a PlayStation 2, Xbox i GameCube.

I per fi ens hem obert una Aixeta i Liberapay per a que pogueu fer les vostres aportacions al nostre projecte!

Actualització llistat de videojocs de supervivència i terror per a consoles

El nostre llitat sobre videojocs survival horror per a plataformes de consola de joc va rebre una nova ampliació, abastant fins a la sisena generació de consoles.

 

Filtració remaster d’Alan Wake per a octubre

https://mastodont.cat/@XeQuinPasme/106908903173293792

 

Sense notícies de Shadow of the Eternals

Huit anys han passat i encara no es sap res de la que deuria ser la segona entrega d’Eternal Darkness. Ací us recordàvem un article nostre, fent-nos ressò d’allò últim que es va saber sobre el tema, i que va omplir d’esperances a tots aquells que varem gaudir aquell gran exclusiu de Nintendo Gamecube.

 

El cantant de Cannibal Corpse és tot un tendre

De tant en tant ens agrada compartir coses que ens van passant la gent que ens segueix, i que ens fan arribar pels distints canals que hi tenim. Una vegada més, el gran Fejota de Pixelats.cat, ens va fer arribar un boníssim mem sobre una fita curiosa del vocalista del grup de doom metal Cannibal Corpse.

 

Shadow Man Remastered

El món dels videojocs és més gran que mai a dia de hui, i de tant en tant descobrim nous títols o, en aquest cas, altra remasterització que no ens havíem adonat que existia fins el moment.

Després dels dos primers títols del shooter Turok, Nightdive Studios continua traslladant-nos a una de les millors èpoques dels videojocs, amb aquesta remasterització de Shadow Man, un títol per a PC, Nintendo 64 i PlayStation que al seu dia fou un dels jocs més interessants de l’any.

 

[Anàlisi] AFRAID OF MONSTERS: DIRECTOR’S CUT, el preludi al survival horror europeu

Aquest mes hi vaig escriure una anàlisi sobre un dels títols que possiblement hi haja influenciat de manera important els videojocs de terror de les últimes dècades: Afraid Of Monsters.

➡️ 📑 [Anàlisi] AFRAID OF MONSTERS: DIRECTOR’S CUT, el preludi al survival horror europeu 📑 ⬅️

 

Ajut econòmic a Xe Quin Pasme! Obrim compte a l’Aixeta i Liberapay

 Que com tantíssims altres creadors de continguts sobre videojocs a la xarxa que recullen tot i que siga alguna xicoteta recaptació pel que fan, era una cosa que ens rondava per preparar-la de fa temps.

Tot i que nosaltres no ens hi dediquem a les plataformes més de moda, no per això el nostre treball és menys que els de la resta. +informació a la entrada:

➡️ Ajut econòmic a Xe Quin Pasme! Obrim compte a l’Aixeta i Liberapay ⬅️

 

Twin Peaks per a Nintendo 64 (muntatge de Memehollandrive)

La imatge feia goig, i això s’havia de compartir. Evidentment és un muntatge. No va eixir mai cap joc de Twin Peaks per a la consola de joc Nintendo 64. Tant de bo ho hagués fet.

https://twitter.com/XeQuinPasme/status/1443321516960145410

 

Estrena: In Sound Mind

 

Them and Us finalitza el seu desenvolupament

Un dels projectes independents més ambiciosos dels últims anys per fi va arribar al seu llançament definitiu el 28 de setembre.

Un videojoc capitanejat per un japonès, en coordinació amb altra gent d’altres indrets del món, han donat lloc a un altre títol d’aquest en el qual es denota amor, passió i professionalitat pel gènere.

Ací us deixem una anàlisi que varem escriure sobre el títol: 

➡️ 📑 [Anàlisi] THEM AND US (demo), un indie japonès amb la qualitat d’un triple A 📑 ⬅️

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*