[Notícies] Butlletí XQP! -juny 2021

Vos descobrim més jocs i cosetes al més de juny.

Descobrim MurderHouse i ObjectN, mentre que de notícies tenim l’eixida de Capcom d’un dels seus principals productors en els últims anys, o d’altres més curioses com la beguda alcohòlica oficial de Resident Evil que està preparant la empresa Cocalero.

La estrena del shooter Aliens Fireteam Elite se’n va cap a finals d’estiu, i l’E3 ens deixà amb poca cosa destacable en el terror, sent una de les més atractives al nostre parar, el títol independent Bramble: The Mountain King, o el desenvolupament per a la gran majoria de plataformes de joc de Project Zero: Maiden of Black Water.

Tot això i més coses al nostre butlletí de juny. Que el gaudiu.

MurderHouse un slasher amb aspecte 32 bits

Descobrim un interessant joc independent que va eixir l’any passat.
MurderHouse és tota una bona recreació en videojoc del subgènere slasher del cinema de terror dels 80. El joc no només reprodueix bé tot l’estil artístic d’aquell tipus de pel·lícules d’assassins psicòpates, sinó que a més ho fa amb un aspecte lowpoly de consola de 32 bits. Si això no fos suficient, la seua jugabilitat i banda sonora destaca per una bona qualitat.

De moment només es torba per a PC-Windows, i té molt bones crítiques a Steam per part dels usuaris que hem pogut subratllar.

Peter Fabiano abandona Capcom

Un dels últims productors de Capcom, soci inversor, i gerent, abandona la companyia.

Per a qui no el coneguera, de ben segur li sonarà la seua cara per ser un dels occidentals que sempre eixien parlant als shows de Capcom. També va fer aparició durant la demo jugable de Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour donant vida al presentador del programa de TV de temàtica paranormal que entra a la casa de la família Baker.

Després de 13 intensos anys a Capcom, temps durant el qual han eixit autèntics jogassos a banda dels últims Resident Evil, com els Devil May Cry, Street Fighter, Lost Planet, o Dead Risign. Els motius clars de la seua eixida no són ben coneguts, però continuarà treballant al sector dels videojocs amb la companyia Bungie, desenvolupadora de Destiny.

PD: Peter Fabiano va donar m’agrada al nostre tuit :).

ObjectN, un Killing Floor vingut a menys, però que compleix

Object N és un indie que fa una bona recollida de l’estil shooter, portada a un terreny Counter Strike en el multijugador. La trama no és molt allà, per els monstres estil SCP i l’ambientació obscura compleixen.
Un títol senzillet i amb mode història just, però entretingut. Amb el mode cooperatiu guanya més.
I el més important: és gratuït.

Disponible per a màquines amb Windows i GNU/Linux.

Resident Evil tindrà la seua pròpia beguda alcohòlica

De la mà de la marca irlandesa de begudes alcohòliques Cocalero, naixerà la primera beguda alcohòlica oficial de Resident Evil.

Aprofitarà la estrena de la sèrie feta amb gràfics per ordinador que s’estrenarà al juliol a Netflix, a on també diuen que farà aparició la espirituosa.
Per les informacions que hi han, la beguda es un compost tipus herber a base de ginseng, guaranà, fulles de coca, menta, taronja i altres plantes.

Cocalero és una empresa irlandesa molt famosa al Japó per a cocteleria, cosa que pot haver influenciat la decisió de Capcom per aquesta empresa. No sabem si arribarà a Europa, però no seria estrany.

Ací deixem vídeo amb una catadora que tasta una beguda de Cocalero.

Dead Mountain serà el nou títol de terror dels alacantins Luminy Studios

Els genials Luminy Studios, un estudi de la ciutat d’Alacant, va presentar fa poc un teaser sobre el seu nou joc.

Després de tindre problemes amb l’equip inicial, tenint que aparcar una mica el projecte Delusion, se’ns presenta un interessant projecte. Baix el nom de Dead Mountain, situarà al jugador durant els fets de l’incident de Dyatlov (Rússia), un estrany succes real a on nou expedicionaris russos van morir en misterioses circumstàncies a la serralada dels Urals durant l’any 1959.

Pel primer vídeo, que no inclou cap gameplay, l’assumpte pinta més que genial. Estarem a l’aguait per saber-ne més.

Scarlet Hollow Episodi 2, ja disponible

En un dels nostres primers butlletins ja vos varem parlar d’Scarlet Hollow, una interessant novel·la visual de terror psicològic amb un gran pes de la història.
La trama no serà lineal i variarà depenent de les diferents rutes que escollim, així com també ho faran les decisions que prenguem amb els personatges.

Compta amb una excel·lent banda sonora (Brandon Boone), i amb les genials il·lustracions d’una coneguda dibuixant nord-americana al còmic independent dels EEUU, Abby Howard.

Ja podreu trobar el segon capítol disponible a Steam, i el primer continua sent de lliure accés, per si voleu tastar-lo.

De moment només ha eixit per a ordinadors amb GNU/Linux, macOS i Windows.

The Lust From Beyond arribarà a Xbox Series

Arran de l’anunci de The Lust From Beyond per a Xbox Series, alguna gent (en aquest cas Simmer Valenciana 😜 ) van descobrir com d’atrevida era la proposta.
Ja vam parlar d’aquest joc en anteriors butlletins, però tornem a recordar que el joc barreja el joc de terror però baix una proposta de terror còsmic lligada a referències i actes sexuals explícits.

Possiblement, un dels grans primers títols independents en apostar per aquests elements i que, com comprovareu al gameplay del company Arandur, doncs la cosa tampoc és per a tant (tot i que més endavant se calenta més el tema).

Dead By Daylight rep escenari i personatges de Resident Evil

El famós i en continua expansió, videojoc cooperatiu asimètric Dead By Daylight, rep una nova actualització

Possiblement per enveja de que la competència hi va arribar abans, amb aquella expansió temàtica de Silent Hill, sembla que Capcom ha fet un lliurament a la gent de Dead By Daylight.
Agafant l’èxit dels últims dos remakes de Resident Evil, podrem vore a Leon i Jill ficar escapant de l’imparable Nemesis en Racoon City.

Bramble: The Mountain King

Sent un any no massa important per als videojocs de terror durant les fires de l’E3 i el Summer Game Fest, en aquest últim va ser presentada una atractiva proposta.

Amb un estil cru, dur, salvatge, entre allò fantàstic i real, amb un clar component de l’element psicològic, Bramble El Rei de la Muntanya, no deixa clara la seua proposta argumental, i sembla que ens podria ficar en la pell d’una persona amb un passat obscur, i molt possiblement alguna malaltia mental que barreja un món de fantasia amb la realitat.

Un interessant videojoc de cara a eixir a l’any que ve.

[Entrada] Breaking Bad i videojocs de zombis

Una de les nostres últimes entrades al web va estar relacionada amb la famosa sèrie Breaking Bad, ja que a un capítol hi ha una escena que paga la pena recuperar degut al tipus de videojocs que tractem ací.

➡️ 📺 Breaking Bad i videojocs de zombis 📺 ⬅️

Project Zero Maiden of Black Water arribarà a consoles i ordinadors

Després de restar un exclusiu de Nintendo durant un temps, l’últim títol de la saga japonesa de fantasmes Project Zero (o Fatal Frame, com es nomena al Japó), va ser anunciat durant l’E3 2021.

Arribarà a la consola Nintendo Switch, així com la a la resta de consoles de nova i l’anterior generació i PC-Windows.

Parlen de nosaltres a la Televisió de Castelló

Gràcies al company Alfons Blue, o més conegut a les nostres terres com Malparlat, va contactar en nosaltres per presentar-nos en una secció que té a un programa de la Televisió de Castelló.

Varem fer una entrada amb el vídeo recollint el moment.

➡️ 📺 Parlen de nosaltres a la Televisió de Castelló 📺 ⬅️

La pel·lícula de Metro 2033, preparada per al rodatge

Sembla que és tot a punt per al rodatge de la pel·lícula basada en l’univers Metro 2033.

Per a qui no conega aquesta franquícia, tot dir que és tracta d’una de les més importants en el món de l’entreteniment en diversos camps. Primerament fou una sèrie de novel·les basades en un món post-nuclear a on la gran majoria de la humanitat havia de viure als túnels del metro de Moscou. Amb bona mà, el seu mateix escriptor es va involucrar de ple amb l’oferta que li van fer de portar els seus llibres als videojocs. El primer d’ells, Metro 2033 va esdevindre un dels millors survival horror de la seua època.

Preparada la estrena per al 2024 i de producció 100×100 russa, esperem que això no siga un entrebanc a l’hora de que ens puga arribar en bones i condicions similars com ho sí ho fan les creacions nord-americanes.

Aliens Fireteam Elite es retarda fins a finals d’estiu

Amb un canvi de nom, un nou trailer d’Aliens Fireteam Elite ens va mostrar noves imatges del joc en moviment, així com dades sobre la seua estrena.

I esque no era per a menys, ja que ens havia promés que el títol arribaria aquest estiu, i al final ho farà al 24 d’agost.
Al nou vídeo se’ns mostren nous tipus d’Alien, com per exemple un de blanc que recorda a alguns còmics o xenomorfs de l’univers Prometheus-Covenant, així com nous escenaris també localitzats en aquests.

Sembla que els creadors estan acomplint al menys en això, ja que han promés que serà un dels videojocs basats en Alien amb més i variada quantitat de criatures dels distints universos de la franquícia.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*