[Notícies] Butlletí XQP! -octubre 2020

Últimament a les nostres xarxes socials anem compartint notícies, trailers i altres coses de diferent caire relacionades en els temes que toquem a Xe Quin Pasme!

Amb l’objectiu de fer un recull, i que la informació no es perda en la immensitat de Twitter o Mastodon, provarem de fer un seguit d’entrades amb les piulades i informacions que hem anat fent durant les setmanes o mes passats.

Evidentment no tenim una infraestructura professional que ens permeta estar sempre assabentats d’absolutament tot, i no hi són totes les novetats referents a coses de terror, però sí unes quantes.
Ací teniu el primer Butlletí XQP!

Scarlett Hollow, una visual novel de terror amb molt bona pinta

Les visual novel, aquests videojocs no massa famosos perquè hi ha que llegir molt, i quasi no hi ha massa moviment a pantalla, està vivint una bona evolució gràcies a les produccions independents.
El trailer d’Scarlett Hollow, un videojoc d’aquest tipus que va aconseguir el finançament necessari a Kickstarter en qüestió d’hores, ens ha deixat la pell de gallina amb el seu acabat visual i musical. Promet.  

 

Edició especial de Farenheit Indigo Prophecy

Va ser un dels grans títols de la generació de PlayStation 2 i la primera Xbox. Aquell gran videojoc, considerat un dels primers grans thrillers en aquest camp, rebrà una edició de luxe i edició física del joc per a col·leccionistes en PlayStation 4, amb motiu del seu 15è aniversari.

 

Es presenten les noves sèries i pel·lícules de Resident Evil

Tal i com ens van prometre, el pas de la saga de Capcom pel cinema aniria a tindre un segon naixement. Ja s’han presentat el planell d’actors, dels quals ja es pot observar que hi ha intencions de seguir fidelment els videojocs originals.

 

Sense: A Cyberpunk Story, terror lateral xinès

De videojocs indies ja estem farts de dir que estan vivint una època daurada. Sense: A Cyberpunk Story ens fica en un ambient futurista de neons en la línia del retro de moda, amb un estil de joc que intenta copiar a Clock Tower.

Per les crítiques a Steam, el títol no sembla dolent.

 

Les nostres mascaretes van arribant a la gent!

A tots els racons dels Països Catalans, les nostres mascaretes van arribant als seus nous portadors.

I tu? vols fer-te amb una també? –> https://xequinpasmeblog.wordpress.com/2020/08/26/mascaretes-oficials-de-xe-quin-pasme/

 

Successor espiritual de Silent Hill Shattered Memories?

Sam Barlow, el guionista d’aquell Silent Hill quan la saga començava a entrar en la seua mala ratxa, ha comentat que possiblement es pose mans a l’obra a fer un capítol no-oficial.
Veient els títols indies que hi té a Steam i la bona mà amb ells, ben bé podríem fer-nos il·lusions en una cosa de qualitat.

I a vosaltres? Us va agradar SH Shattered Memories?

 

El nou guionista d’Atrapa’m si pots, és un fricarro

O això sembla arran d’alguns moments del concurs d’À Punt Mèdia.

 

David Lynch rep el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges

Si bé aquest any el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges ha estat molt limitat per la situació de la pandèmia de la COVID-19, això no ha evitat que es presentaren pel·lícules molt interessants com Possessor Uncut, de Brandon Cronenberg, també es va lliurar un ben merescut premi al gran David Lynch. Un premi molt més que merescut per a la carrera d’aquest home que ha sabut, més que qualsevol altre, plasmar la lògica dels somnis (els malsons, més bé).

Si voleu saber més del que es va presentar al festival de Sitges d’aquest any, al blog de Les Males Herbes hi teniu bones ressenyes del que es va projectar.

 

Amnesia Rebirth: el retorn d’un dels renovadors del terror

Sense inventar res nou, la gent de Frictional Games, va saber portar el sentiment d’indefensió, tensió i angoixa fins a límits poc vist amb Amnesia: The Dark Descent. Tant èxit va tindre aquell videojoc que, com diem al Tut de baix, l’estil va ser copiat pel més que conegut i famós Alien Isolation.

Amnesia torna de la millor manera possible i, com ens tenen acostumat, eixint per a totes les plataformes de PC: macOS, GNU/Linux i Windows. I també PS4. Sublim.

 

Torna el Team Psykskallar!

Fa poc lis vam dedicar el nostre tercer podcast, i sembla que això ha portat bons auguris. Una de les nostres companyies favorites torna per la porta gran. Andreas Ronnberg, el cap de l’equip ha tornat després de quasi 7 anys, i ha refundat una altra vegada aquell estudi indie de videojocs. Per a començar, dedicaran un última actualització al seu gran survival horror, Cry Of Fear, així com també una remake del mateix que potser podria acabar sent un nou títol. I per a rematar, també començaran una nova saga amb un motor gràfic estil PSX.

La seua comunitat de Discord trau fum! No paren de presentar avenços, nou marxandatge… S’espera bons resultats d’una comunitat molt activa.

 

Haurà còmic del primer guió de la pel·lícula d’Alien, l’Octau Passatger

Com ja va passar amb Alien 3, Dark Horse Còmics ens tornarà a alegrar l’existència amb una altra adaptació al còmic d’un guió descartat de la saga Alien. En aquest cas, del guió de Dan O’Bannon, una de les icones del terror al cinema, el qual va crear un primer guió base que donaria lloc als canvis subsegüents.

Si voleu fer-vos amb el còmic d’un dels primers guions d’Alien 3, a Norma Editorial el tenen disponible en castellà.

 

Resident Evil: Mortal Night arriba a la nivell de desenvolupament final

El mod per a PC-Windows basat en el Resident Evil 2,  Resident Evil Mortal Night, arriba per fi a la seua fase de desenvolupament definitiva. –> https://t.co/9KF2jVDfLe
Per si no coneixeu res d’aquest joc, el qual és una versió ampliada i situada en un univers alternatiu a la història original de l’aventura de Hunk, per ací ja us varem parlar d’ell.

 

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*