[Notícia] Monstrum, Skin Witch, Alisa i Cult of Dawn: Les novetats no s’acaben!

Durant aquest dies les novetats referents al nostre gènere favorit han tingut aturador. Fem una entrada poc habitual, però que demostren el nivell al qual ha arribat la creació de videojocs, fins i tot ja en subgèneres de la aventura com els que tractem en aquesta web. En el dia d’ahir van tindre lloc les següents fites. I de segur que ens deixem moltíssimes més!

Monstrum arriba a les consoles

Per una part, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch rebran un títol de fa uns anys, però que no perd el seu atractiu i compta amb molt bones crítiques a Steam. Amb l’estil dels Amnesia i d’Alien Isolation, se li afegeix el factor d’aleatorietat. Atrapats a un vaixell, una criatura ens perseguirà a dins d’aquest estil de jocs, a on estem totalment desarmats, i estarem en fugida constant i amagant-nos i avançant. Evidentment, amb el factor d’aleatorietat, ja us podeu fer a la idea de que cada partida serà un repte i a on morir constantment serà una mecànica habitual.  A pesar dels anys que té el joc, jugar-lo en mode portàtil a la Nintendo Switch, és un plaer afegit hui en dia.

https://www.youtube.com/watch?v=yHR3e-fUQWs

 

Skin Witch ix a la venda per a PC-Windows

Per Un altre del nostre gènere favorit ix a la palestra, aquesta vegada per a PC-Windows.  Atrapats a una profunda mina, Skin Witch ens oferirà una aventura a on a banda dels puzles, algun ensurt, i els enfrontaments amb estranyes criatures ofereix un component de pes en la gestió de recursos limitats, a l’estil de com ho fa Total Chaos o Chernobilite, De moment només es troba per a PC-Windows, però el seu creador té intencions de desenvolupar versions per a macOS i Linux, així com possiblement també per a PlayStation 4.

 

Alisa comença el seu Kickstarter

El brutal videojoc que ens va transportar, com si haguéssim agafat una màquina del temps, als mateixos finals dels 90 per a gaudir d’un nou títol per a PlayStation o Sega Saturn, ja ha començat la seua campanya de recaptació. Ho ha fet a través de Kickstarter, i per als només dos dies que porta, ja ha arribat a la meitat del que els seus creador tenien planejat en un principi. Aquest pur survival horror està sent desenvolupat per una parella, ja que Alisa (la protagonista) és la novia del programador i també la que està fent la banda sonora. Inspirant-se en l’estètica de la versió txeca d’Alicia en el País de les Meravelles, han sabut plasmar un concepte de joc que (al menys a mi) m’ha encantat, ja que el joc semblarà tota una fidel i acurada carta d’amor al survival horror clàssic.

https://www.youtube.com/watch?v=AGCw1rl40qg

 

Cult of Dawn, altre títol que promet seguir una línia clàssica

Per altra banda, des de març d’aquest any, un compte de Twitter ens ha mostrat que hi ha en desenvolupament un altre survival horror clàssic en desenvolupament. Aquest sí, més en una línia moderna, podria ser.

 

 

De moment, poc més se sap sobre aquest Cult Of Dawn, però pel mini-trailer, ens recorda molt a l’estil d’Eternal Darkness.

Com ja hem dit al principi d’aquesta entrada, això és una mostra de la quantitat de moviment que hi ha a dins del gènere. Com ja hem comentat algunes voltes en altres articles o en algun podcast, els videojocs sembla que han arribat a un nivell de producció que ja iguala o supera al món del cinema, amb moltíssims projectes molt interessants i variada tipologia.

Com sempre, a les nostres xarxes socials anirem informant sobre tot allò referent a aquests, i altres estils de jocs que ens encisen.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*