[Notícia] Paul Haddad serà a les veus de Daymare: 1998!

La noticia és de fa un temps, però és digna de que es tinga en compte. Potser a molts no lis sone de res el nom de Paul Haddad. Ara, si recordem com era la veu de Leon S. Kennedy al Resident Evil 2 original de PlayStation, de segur que ja es pot vore allò interessant de l’assumpte.

I esque, l’actor de veu que li va posar veu a Leon a aquell fantàstic primer Resident Evil 2, serà present a les gravacions dels diàlegs dels personatges que eixiran durant l’esperat Daymare: 1998.

Ell mateix ho va anunciar al canal de Youtube de Destructive Creations, l’altra companyia que està ajudant a polir el videojoc. En este vídeo, després de recordar la seua interpretació com a Leon al Resident Evil 2 original, anuncia la seua participació a Daymare: 1998 donant la veu d’un dels personatges de la trama.

Amb esta gran col•laboració de P. Haddad, la gent de Invader Studios demostra haver assolit un nou nivell per a tindre en compte al seu títol.

Diem això, perquè este estudi ja va rebre el vistiplau de la mateixa Capcom. De fet, potser Daymare: 1998 no existiria si no hagués sigut per la recomanació de la mateixa companyia nipona, animant a la gent d’Invader Studios a crear-ne la seua pròpia saga de survival horror. A banda, també lis van oferir la mà del dissenyador Satoshi Nakai, el qual fou el dissenyador dels monstres de Resident Evil Code: VERONICA, i Resident Evil 0.

Amb esta nova col•laboració d’un altra persona involucrada en alguns dels RE antics, i el temps i la cura que li estan donant al joc, podem dir que Daymare: 1998 traspassa la barrera dels indies.

Amb tot això, el que sí que estarà assegurat, tal i com volien plasmar els creadors del joc, serà la línia i ambientació de l’època daurada dels jocs de supervivència i terror de finals dels 90. I molt més ara, amb aquella veu coneguda per tots aquells que vam viure l’eixida del Resident Evil 2 original allà pel 1998.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*