[Notícia] Allison Road: dos anys sense cap senyal

Gairebé dos anys després, no hi ha cap notícia d’Allison Road, un títol en primera persona que vol basar-se en un dels videojocs de terror més importants dels últims anys, però que al final no va poder vore la llum.

Així, Allison Road partia com a una versió indie inspirada en aquell impactant i cancel·lat, Silent Hills P.T., intentant rescatar tot allò que va fer destacar a l’abandonat títol de Konami i que anava a ser produït per Hideo Kojima; ço és, localitzar l’aventura al voltant d’un pis particular, la vista en primera persona, i l’ambientació i immersió que dóna la realitat virtual, sempre amb aquell rerefons inicial realista tant en l’aspecte gràfic com el narratiu.

Si ens adrecem a la seua ben cuidada pàgina web, podem constatar que no s’actualitza des de fa prou temps, cessant la seua activitat a l’estiu de 2016. Per altra banda, les piulades al Twitter oficial, van deixar de donar activitat al novembre del mateix any.

Amb tot això, cal recordar que Allison Road ja va patir una cancel·lació, i aquesta inactivitat fa saltar altra vegada. Molt sovint estos projectes acaben cancel·lant-se definitivament, superats per la quantitat de feina que correspondria per deixar una bona creació, ja que solen estar desenvolupats per un equip molt limitat de persones que no acaben de comptar amb el temps i dedicació suficients, ja que no solen viure dels videojocs que hi fan.

Aleshores, a punt d’acomplir gairebé dos anys en els quals no es sap absolutament res, i després de l’esperança que el joc es reprenia altra vegada, i actualment sense cap confirmació oficial de l’aturada del projecte, Allison Road sembla tornar a quedar-se als llimbs.

 

Inicialment, el joc estava destinat a eixir per a tots els sistemes operatius de PC, i possiblement més tard, per a PlayStation 4 i Xbox One.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*