[Notícia] Resident Evil 7 arriba als 5 milions d’unitats venudes

El seté capítol oficial de la saga de terror de Capcom, Resident Evil 7: biohazard ha aconseguit arribar als 5 milions de còpies venudes. Tota una gran notícia per als fans de la saga, però més encara per als amants dels videojocs de supervivència i terror a l’estil clàssic.

A mitjans de febrer esta genial setena part oficial de la saga Resident Evil (RE), arribava a les més de 5 milions de còpies, convertint-se així en el tercer joc de RE més venut després de Resident Evil 5 i Resident Evil 6, els quals es troben amb més de 7 milions d’unitats venudes. La xifra encara queda molt per baix dels dos capítols anteriors, els quals estaven més orientats cap a l’acció que al survival horror.

Estes dades de bona recaptació de RE7 podrien fer que Capcom tingués en compte la orientació del pròxim capítol. Cal recordar que a un principi no va vendre massa bé, i que això ja va fer tremolar i especular a moltíssima gent sobre la possible orientació dels pròxims capítols oficials.

Juntament amb The Evil Within 2, i la quantitat de indies boníssims que hi han, s’ha demostrat que el survival horror encara és un gènere que agrada a la gent, i que pot oferir noves formes de jugar. En aquest cas, el de la possibilitat de fer-ho usant la realitat virtual, una característica que li ha ajudat a ser un dels videojocs més premiats per aquest mode de joc de la història.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*