[Notícia] Infernium, un survival horror a l’estil de Pac-Man

La setmana que ve estarà disponible un nou videojoc de terror per a diferents plataformes, un tant peculiar. A diferència dels típics títols de terror habituals, Infernium pareix que enfocarà la seua mecànica de joc d’una forma diferent.

Us imagineu un come-cocos però en plan terrorífic? Doncs d’això més o menys va la cosa.

I esque, com hem dit abans, el joc pinta interessant. Infernium recollirà el concepte que eixia al mític Pac-Man, a on controlàvem a un personatge totalment vulnerable als atacs de l’enemic, el qual es passejava incansable pels escenaris, i a on havíem d’esquivar-los.

Pel que hem pogut llegir a la nota de premsa, el títol contindrà unes mecàniques senzilles, però intuïtives. És a dir, que és un joc que donarà “faena”, un d’aquests que si vols exprimir bé, has d’invertir temps. Però, i com també va sent habitual cada vegada més als videojocs, pareix que podràs fer partides curtes sense cap problema.

Els enemics que ens perseguiran seran una mena d’entitats invisibles encaputxades. Sí, homenatge a Pac-man total.

Així, controlarem a un personatge altament vulnerable amb el qual haurem d’estar en constant escapada dels nostres enemics. I bé, si ens agafen també pareix que no moriríem del tot, sinó que tornaríem a un punt o dimensió, les coses hauran canviat, i que no convendria fer-ho massa. I això no és tot, ja que també és un títol que no té un desenvolupament lineal, amb la qual cosa, ja sabeu: més entreteniment.

Com a joc de terror, a banda de la tensió de la persecució, l’ambientació és idònia en la línia d’allò creepy.
Els diferents mons dimensionals poden arribar fins a este nivell de bellesa tan bonic.

L’aspecte visual d’Infernium ens convidarà a explorar diversos mons infernals-dimensionals que, veieu per a on, també són molt bonics. No només recorrerem passadissos obscurs, o llocs que donen mal rotllo, i esque esta és una de les altres característiques que també ens han agradat del títol.

En fi, el que hem dit abans: un ambient horror que de segur ens mantindrà molt entretinguts, i que fa molt bona pinta.

El creador del títol és Carlos Coronado, la mateixa persona que va crear, farà ja cinc anys, el genial modd Warcelona per a Left 4 Dead 2.

El títol eixirà al 3 d’abril per a PlayStation 4 i Windows, mentre que dos dies després ho farà per Nintendo Switch.

I a vosaltres? Què us sembla aquest títol?

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*