[Editorial] Col·laborem a 6D Nassos, una revista de videojocs en llengua catalana

Ja es troba a internet 6DNassos, una revista de videojocs en llengua catalana capitanejada per la gent de 3DNassos.
Es varen posar en contacte amb nosaltres, per si volíem col·laborar a una revista que aglutinés a tota la comunitat del videojoc que fa servir la llengua comuna, accedint amb molt de gust.

Xe Quin Pasme! ha tingut el seu espai a la publicació, apareixent a la pàgina número 13.

Acabem de donar-li una ullada a este número totalment acabat i, què podem dir. Doncs que ens ha paregut un projecte genial, molt interessant, i atractiu, en el qual creiem que tornarem a aportar futures col·laboracions.

La revista, com hem dit, conté aportacions de tots els autors de webs i blocs de Catalunya, Illes Balears i el País Valencià que fan contingut relacionat amb el món dels videojocs en la llengua comuna.

Així, des d’ací us recomanem enfervoridament que li doneu una ullada, i us la llegiu. Una cosa que ens agradaria destacar -a part de que li doneu una ullada al nostre article-, esque a este primer número pilot de 6D Nassos, hi ha un article dedicat a l’RPG d’estrategia Deiland, del qual vam parlar la setmana passada, amb motiu de ser un dels primers videojocs de la història en tindre la opció de posar el joc en valencià.

En fi. Tot un honor haver col·laborat en aquest primer número pilot de la revista. A vore si es fa gran el projecte, i esdevé publicació en paper. Tant de bo!

Ací us deixem la revista per a que pugueu llegir-la.

https://issuu.com/3dnassos/docs/6dfebrer

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*