[Ressenya] Until Dawn + Until Dawn: Rush of Blood

01

Companyia: Supermassive Games
Distribució: Sony Computer Entertainment
Preu: 59,99 €
Jugadors: 1
Format: Descàrrega i Format en Disc Optic [ 46 GB necessaris ]
Textos: Castellà
Veus: Castellà
Online: No

Data de publicació: 26 de agost de 2015
Web Oficial: http://www.supermassivegames.com/games/until-dawn

Terror adolescent, decisions i un grapat de joves atrapats una nit a la neu. Until Dawn ens porta a PlayStation 4 una experiència original que no reinventa la roda, però que li dóna una forma molt atractiva al gènere de terror. No és el primer joc en el qual el destí dels seus protagonistes està a les nostres mans, però no recordem molts en els quals fos tan divertit castigar-los o rescatar-los.

Els videojocs estan avançant en direccions que fa no gaire temps no podíem ni imaginar, i la de la presa de decisions és una de les més rellevants que estem veient en els últims temps. Per a estudis com, per exemple, Quantic Dream o Telltale Games és un dels principals motors de les seves experiències, i el cas de Supermassive Games sembla que també serà primordial en els seus treballs futurs si fem cas al seu videojoc de debut.

02

Until Dawn és hereu al cinema de sèrie B, i a les pel·lícules de terror per a adolescents a l’estil de «I Know What You Did Last Summer» o «A Nightmare on Elm Street», Però sobretot és un títol que, amb les nostres decisions durant la campanya, ens permet dibuixar un escenari que canvia enormement d’una partida a una altra;

03Hi ha escenes d’acció, molts QuickTime Events i l’exploració de misteriosos entorns replets de misteriosos objectes, però el millor de l’obra és, decidir el destí dels nostres joves, i atractius protagonistes.

 

Until Dawn comença amb una premissa molt senzilla. Un grup de joves s’en van de viatge  uns dies a una cabana de luxe al mig de la neu, al capdamunt d’una muntanya que sembla gaudir d’un fenomenal atractiu turístic però que en realitat amaga terrorífics secrets.

Alguna cosa no va com deurìa en aquests dies de festa i dues de les noies desapareixen, al cap d’un any la resta es reuneixen al mateix lloc per commemorar el seu record en el que es presumeix uns dies agradables però que novament acaben en tragèdia. Fins aquí arriba el que podem comptar, i és que el millor és arribar al videojoc des del més absolut desconeixement de tot el que ha de passar.

En un videojoc concret que ens expliquen que un personatge o un altre mor pot ser una mala passada que ens faci malbé bona part del joc, no obstant això en Until Dawn no té cap importància. Que un amic t’explica que a ell se li ha mort tal o qual personatge? No passa res, a la teua partida poden sobreviure i, en canvi, que morin els que els teus coneguts van poder salvar. I és que l’extraordinari de Until Dawn, i el que fa que transcendeixi de ser un mer entreteniment d’un sol ús, és que nosaltres decidim qui viu i qui mor al llarg de l’agònica nit que passen els seus protagonistes.

 

Until Dawn: Rush of Blood

04
Distribució: Sony Computer Entertainment
Preu: 19,99 €
Data de publicació: 13 de octobre de 2016

Sucumbeix a la bogeria

Prepara’t per al viatge en muntanya russa més pertorbador que mai has experimentat.  Until Dawn: Rush of Blood: una experiència de realitat virtual que posarà els pèls de punta a tots els aficionats als shooter arcade.

Arma’t fins a les dents i obri’t pas entre una horda d’enemics i monstres que es llançaran a per tu des de qualsevol costat. Esquiva tot el que et tirin en aquest viatge en muntanya russa ple d’ensurts, en exclusiva per PlayStation®VR.


Aconseguiràs sobreviure 7 nivells de terror pur per colar-te entre els primers llocs de la classificació mundial? Amb diverses rutes diferents i temes de malson que et posaran els pèls de punta, cap viatge serà igual … i tu tampoc seràs el mateix.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*