Resident Evil 1.5!!!

Que millor que encetar el blog que amb una gran, GRAN, GRAN, GRAN NOTICIA per als frikis del gènere. Per als més vells en este mundillo del videojoc, sempre ens va quedar eixes ganes d’haver pogut jugar a la primera versió del Resident Evil 2…

Trailer del Original Resident Evil 1.5:

Doncs ara, gràcies a un equip independent que es fa dir Team IGAS tindrem la oportunitat!!!

Pel que pareix, un/uns xics estan reprogramant per a PSX el que deuria haver sigut el Resident Evil 2 original. No es per a PC, sinó que estan programant una .iso!!! La qual estarà llesta per a funcionar en qualsevol PSX (obviem de quina forma xb), o a través de qualsevol ordinador amb el teu emulador preferit. I evidentment, amb una PSP.

 

1044835_276902539116685_324268225_n

https://www.facebook.com/ResidentEvil1.5Page

http://www.the-horror.com/forums/showthread.php?9548-Some-cool-1-5-exclusive-screenshots-%28Respect-the-mods-avoid-stupidity%29

Per seguir l’activitat del projecte, aquí vos deixe dos enllaços del facebook i del fil “oficial” d’un fòrum. Allà trobareu interessantísimes captures del projecte.

Això si: aneu amb compte, que a vegades pengen fotos amb espòilers (com per exemple, les antigues evolucions del Birkin original).

Els creadors diuen que estan a punt de penjar una demo abans de llançar la versió final del que estan fent, però si esteu ansiosos i no podeu esperar més… EXISTEIX JA UNA .ISO!!!! Busqueu per google, i vos eixirà a la primera. Fins i tot he trobat una web a on ja han fet l’arxiu eboot per a la psp.

Jo l’he provat la .iso, però, al igual que diuen els seus creadors, és una bigshittingmerding!!! Tal i com ben l’han nomenada, una “bugie iso” (una iso a petar d’errors, vaja). I esque es vitat. Passes per una porta, se te cala el joc; entres al menu, ja no pots eixir; analitzes un objecte, ahi te quedes xaval… I aixina. És bastant insuportable.  I tampoc tens armes ni municions… Però, si polses select, te ix un selector “d’escenaris”, amb lo qual pots anar canviant, i mirant lo que s’han currat en eixa .iso els programadors. Vos avise, me topat amb SPOILERS argumentals, i m’ha fotut un poc :(.

I en fi. Crec que això és el que es sap de moment sobre el tema.

Aquí un enllaç a un dels molts articles que hi han a la xarxa que parlen del tema.

http://www.vg247.com/2013/02/18/resident-evil-1-5-fan-project-now-playable-online/

 

Continuarem informant!

 

 

Comparteix això

4 Comments

  1. Es una bona idea la del blog en valencià ja que n’hi ha molts en altres llengües, per què no en valencià? Parlant ja del tema, em pareix molt be que facen aquest projecte ja que la primera versió que es va descartar tenía bona pinta.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*